Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Aπόλλωνας: Με προσοχή κόντρα στο Ρέθυμνο

Aπόλλωνας: Με προσοχή κόντρα στο Ρέθυμνο

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης είναι στραμμένη η προσοχή του Απόλλωνα Πάτρας με αντίπαλο το Ρέθυμνο Aegean. Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίστηκαν στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου παρά το γεγονός ότι η Πάτρα φιλοξενούσε το All Star Game ΟΠΑΠ.

Από σήμερα ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ (ώρα έναρξης 18:00, τηλεοπτική μετάδοση από την ET-3).

Τα εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται από το κυλικείο του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα Πάτρας, το κατάστημα οπτικών Φ. Καμίσης (Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου), το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ "Νίκος Αλεξόπουλος" (Αλ. Υψηλάντου 208-210), το κατάστημα Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 270) και το κατάστημα "TEMPOSPORT" (Φωκαίας 11, πλησίον πλατείας Ελευθερίας).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 15 ευρώ για κερκίδα Α (καρεκλάκια απέναντι από πάγκους ομάδων), 13 ευρώ για κερκίδα Β (καρεκλάκια πίσω από πάγκους ομάδων), 10 ευρώ για κερκίδες Γ-Δ (χωρίς καρεκλάκι), 7 ευρώ φοιτητικό/μαθητικό για κερκίδες Γ-Δ (χωρίς καρεκλάκι), απαραίτητα με την επίδειξη φοιτητικού-μαθητικού πάσου.

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με εισιτήριο του παιχνιδιού ή με κάρτα διαρκείας. Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλωνας Πάτρας εφαρμόζει ειδικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των εισιτηρίων με σκανάρισμα barcode.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports