Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 11 Μαρτίου

Τα ζώδια για σήμερα, 11 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Στο ζώδιό σας συναντιέται η Σελήνη με τη γλυκιά Αφροδίτη, μια σύνοδος μαλακτική, η οποία ομορφαίνει το κλίμα. Σήμερα όμως γίνεται και η νέα σελήνη στο ζώδιό σας, κι έτσι ανοίγει ένας μήνας με ξεκινήματα, δράσεις και πρωτοβουλίες, ενώ μπορεί να παίρνει μια νέα κατεύθυνση η ζωή σας, πέρα από παλιές πεποιθήσεις και κολλήματα του παρελθόντος.

Κριός

Μια γλυκιά μέρα, με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης  να φέρνει αίσθημα ξεκούρασης απ' τον ύπνο το πρωί. Η νέα σελήνη στους Ιχθύες ανοίγει έναν μήνα στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε πλέον οριστικά κύκλους και ζητήματα απ' το παρελθόν, να ξεκαθαρίσετε τον ψυχικό σας κόσμο, τα οράματά σας αλλά και τυχόν ενοχές.

Ταύρος

Όμορφο κλίμα δημιουργεί σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης, ειδικά το πρωί, ενώ η επαφή με φίλους και γνωστούς είναι ευχάριστη. Ταυτόχρονα γίνεται και η νέα σελήνη στους Ιχθύες, η οποία ξεκινά έναν μήνα με έμφαση στη φιλία και τη δικτύωση, με συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες και σε καινούργια πράγματα, ακόμα και απ' το ίντερνετ.

Δίδυμοι

Θετική μέρα για τα επαγγελματικά σας, με την ευμενή σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης να βελτιώνει τις σχέσεις με άτομα εξουσίας. Τον ίδιο τομέα θα επηρεάσει και η νέα σελήνη, η οποία ανοίγει έναν μήνα με έμφαση στα επαγγελματικά και στη κοινωνική σας ανάδειξη – καλές οι επόμενες μέρες για ξεκινήματα, για αποστολή βιογραφικών κλπ.

Καρκίνος

Γλυκαίνει το κλίμα και τη διάθεση σήμερα η ωραία σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης, κι έτσι ξεκινά καλά η μέρα. Γίνεται και η νέα σελήνη σήμερα, με την  οποία ανοίγει ένας μήνας με έμφαση σε σπουδές, ταξίδια και νομικά θέματα, ενώ θα επαναπροσδιορίσετε και τη φιλοσοφία ζωής σας. Κάποιοι δάσκαλοι παίζουν το ρόλο τους σε αυτό.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανό να λάβετε στήριξη οικονομική, ενώ η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης  απαλύνει τα άγχη και προσφέρει και όμορφες ερωτικές στιγμές. Η νέα σελήνη άλλωστε ανοίγει έναν αστρολογικό μήνα όπου η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται κυρίως σε ζητήματα οικονομικά, δανείων, εφορίας, ασφαλειών, κληρονομικών, επενδύσεων κλπ.

Παρθένος

Η ωραία σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης  ομορφαίνει κι εξισορροπεί το κλίμα στις σχέσεις, ειδικά το πρωί, κι έτσι διορθώνονται τυχόν ρήξεις με το σύντροφο, τους συνεργάτες ή τους καλούς φίλους. Η νέα σελήνη ανοίγει έναν μήνα με έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες, κι έτσι είναι περίοδος ξεκινημάτων στο τομέα αυτό.

Ζυγός

Καλυτερεύει πολύ το κλίμα σήμερα στην εργασία και στη καθημερινότητά σας, κι έτσι η εργασιακή εβδομάδα ξεκινά ήπια και όμορφα. Η νέα σελήνη θα τονίσει θέματα επαγγελματικά και υγείας, κι έτσι ξεκινά ένας μήνας  με νέα πράγματα στην εργασία, ενώ μπορεί να υιοθετήσετε νέες διατροφικές ή άλλες συνήθειες για να βελτιώσετε την απόδοσή σας.

Σκορπιός

Μια όμορφη μέρα, ειδικά το πρωί, με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης στους  Ιχθύες να γλυκαίνει το κλίμα και να προσφέρει ωραίες στιγμές έρωτα, τέχνης και δημιουργικότητας. Ταυτόχρονα, η νέα σελήνη στους Ιχθύες ανοίγει έναν μήνα με έμφαση ακριβώς στη δημιουργικότητα, το παιχνίδι, τη χαρά, στα αισθηματικά και στις σχέσεις με τα παιδιά.

Τοξότης

Μαλακώνει τα συναισθήματα η ωραία σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης, κι έτσι ξεκινά όμορφα η εργασιακή εβδομάδα. Βελτιώνει επίσης τις σχέσεις με την οικογένεια. Η νέα σελήνη ανοίγει έναν μήνα όπου η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων, ενώ θα κάνετε και μια τακτοποίηση του παρελθόντος.

Αιγόκερως

Οι καθημερινές συναλλαγές και συνεννοήσεις γίνονται σήμερα σε πιο ήπιο και όμορφο κλίμα, με την ωραία  σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης να απαλύνει από άγχη και να βελτιώνει και τις σχέσεις με συγγενείς. Η νέα σελήνη ανοίγει έναν μήνα επικοινωνιακό: αρκετές επαφές, ιδέες, συζητήσεις, μαθήματα, σεμινάρια, νέες γνωριμίες αλλά και μετακινήσεις και ταξιδάκια.

Υδροχόος

Καλή μέρα για τα οικονομικά σας, όπου τα έσοδα είναι πιθανό να βελτιωθούν ή μπορεί να αγοράσετε όμορφα πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν. Ταυτόχρονα, η νέα σελήνη ανοίγει έναν μήνα με έμφαση στα οικονομικά, κι έτσι θα είναι περίοδος με αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες ή με ιδέες και δρόμους για νέα έσοδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being