Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βίβιαν Σαμούρη: Ο Δημαράς οφείλει να επιλέγει τους άριστους και όχι τους αρεστούς...

Βίβιαν Σαμούρη: Ο Δημαράς οφείλει να επι...

H δημοτική σύμβουλος για τις αλλαγές προϊσταμένων στον Δήμο Πατρέων

Η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας και νυν δημοτική σύμβουλος, Βίβιαν Σαμούρη, σε δήλωσή της κάνει λόγο για «παράνομες αλλαγές προϊσταμένων» στο Δήμο Πατρέων και αναφέρεται στις άμεσες επιπτώσεις που, όπως υποστηρίζει, επέφεραν οι αλλαγές Δημαρά στη λειτουργία του δημοτικού μηχανισμού και συνεπακόλουθα στην εξυπηρέτηση των πολιτών:

Η δήλωσή της που παρελήφθη από το thebest.gr έχει ως εξής:

"Η καθαίρεση όλων των προϊσταμένων στο Δήμο Πατρέων, με πρωτοβουλία του κ. Δημαρά, πέραν του ότι είναι μια πράξη αυθαίρετη και παράνομη, κάτι που, εν ευθέτω χρόνω, θα αποδειχθεί μέσω των αρμοδίων οργάνων, συνιστά μια άκρως επικίνδυνη πρακτική, για το μέλλον της πόλης…
Ο Δήμαρχος Πατρέων, διά μέσου αυτής της απόφασής του, ουσιαστικά, αποπειράται να προωθήσει τους «εκλεκτούς» του, αδιαφορώντας για το εάν αποδομεί βίαια ένα πολύπειρο δημοτικό μηχανισμό και, κατά προέκταση, την εν γένει λειτουργία της πόλης.

Οι Υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, ήδη, εμφανίζουν διαλυτική εικόνα, με πολλαπλές συνέπειες στην καθημερινότητα χιλιάδων συμπολιτών μας…

Ο Δήμαρχος, οφείλει να έχει κατά νου, ότι ουδείς δικαιούται να πειραματίζεται -καταφεύγοντας σε έκνομες ακροβασίες- στην πλάτη των συμπολιτών μας. Οφείλει, επίσης, έστω κι αυτή, την ύστατη ώρα, να αναθεωρήσει προς όφελος των πολλών, υιοθετώντας το νόμιμο και το πολιτικά ορθόν. Δηλαδή, να συμπορευτεί με τους άριστους και όχι με τους αρεστούς".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις