Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 7 Μαρτίου

Τα ζώδια για σήμερα, 7 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Ο νοητικός Ερμής συναντά τη γλυκιά Αφροδίτη στο ζώδιό σας, μια σύνοδος  που τις τελευταίες μέρες ομορφαίνει τον τρόπο σκέψης κι επικοινωνίας. Ο λόγος σας αποκτά χάρη και βγαίνουν τα ποιητικά και γενικά τα καλλιτεχνικά στοιχεία της φύσης σας στην επιφάνεια. Ενώ η θετική γωνία Ερμή-Κρόνου δίνει υπόσταση στις ιδέες σας, ρεαλισμό, αξιοπιστία.

Κριός

Μπορεί να υπάρξουν κάποια απρόοπτα και νευρική ένταση σήμερα, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο η θετική γωνία Αφροδίτης-Κρόνου σταθεροποιεί τα συναισθήματα στις σχέσεις και μπορεί να γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις με σιωπηλό τρόπο. Επίσης είναι μια όψη που τις τελευταίες μέρες φέρνει στήριξη οικονομική, πιθανόν από τρίτους.

Ταύρος

Πολύ καλή για τις σχέσεις σας είναι η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και γίνονται αργά αλλά σταθερά βήματα εξέλιξης. Διαχειρίζεστε καλύτερα τους άλλους τώρα, με περισσότερη ωριμότητα και υπομονή. Ευνοούνται οι ερωτικοί δεσμοί, οι συνεργασίες, οι φιλίες αλλά και η συμμετοχή σε ομάδες. Σταθερή εξέλιξη σχεδίων.

Δίδυμοι

Ευνοεί τα επαγγελματικά σας η ωραία όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία τις τελευταίες μέρες ισορροπεί το κλίμα στο χώρο εργασίας και επικρατεί αίσθημα ευθύνης που διευκολύνει τη παραγωγικότητα και τις επαγγελματικές σχέσεις. Οι συνεργασίες είναι τώρα εποικοδομητικές, ενώ μπορεί να απολαμβάνετε τη δουλειά αλλά και τη καθημερινότητά σας.

Καρκίνος

Μαλακώνει το νου σας η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης, η οποία βοηθά στην αρμονική επικοινωνία με τους γύρω σας. Δεν αποκλείεται τώρα να βγαίνει και ο ποιητικός και ρομαντικός σας εαυτός στην επιφάνεια. Όμορφες συναντήσεις κι επαφές. Η θετική γωνία Ερμή-Κρόνου επίσης, βοηθά στο να γίνουν θετικά βήματα σε ερωτικά, νομικά θέματα και σπουδές.

Λέων

Κάποια καλά νέα στα οικονομικά μπορεί να φέρει η ωραία σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης, ενώ είναι πιθανό να λάβετε στήριξη, κυρίως απ' την οικογένεια. Καλά πάνε θέματα σπιτιού και ακινήτων. Η ψυχολογία σας βελτιώνεται, σταθεροποιείται, ενώ η επικοινωνία στις σχέσεις γίνεται βαθύτερη και η ένωσή σας με το σύντροφο αποκτά καινούργια επίπεδα και νοήματα.

Παρθένος

Όμορφες συναντήσεις, γνωριμίες και συζητήσεις φέρνει η ωραία σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης που κορυφώνεται  σήμερα. Αφήνετε πίσω τις κριτικές και μπορείτε τώρα κι επικοινωνείτε με γλυκύτητα και κατανόηση με το σύντροφο, τους καλούς φίλους και τους συνεργάτες. Γίνονται επίσης κάποιες θετικές επαφές, σε αξιόπιστο κλίμα. Ο νους σας σταθεροποιείται και ισορροπεί.

Ζυγός

Βελτιώνει πολύ το κλίμα στην εργασία  και στη καθημερινότητα η ωραία σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης, και οι διάφορες επαφές και συζητήσεις γίνονται σε αρμονική ατμόσφαιρα. Η παραγωγικότητά σας τώρα σάς ευχαριστεί, ενώ απολαμβάνετε και τα μικρά ωραία πράγματα της ζωής. Γίνονται και εποικοδομητικές οικονομικές κι επαγγελματικές επαφές και κινήσεις.

Σκορπιός

Αρκετές ωραίες δημιουργικές ιδέες φέρνει η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης, αλλά και ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις και γνωριμίες. Γλυκαίνει αρκετά το κλίμα στις σχέσεις, ενώ κορυφώνεται σήμερα και το ωραίο τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, το οποίο ωριμάζει τη σκέψη και τα βλέπετε πιο ρεαλιστικά και σωστά τα πράγματα τώρα, ενώ δίνετε μορφή σε ιδέες.

Τοξότης

Η ωραία σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης που κορυφώνεται σήμερα, γλυκαίνει την επικοινωνία μέσα στην οικογένεια αλλά και γενικά στις επαφές σας. Ιδανικές μέρες για να καλέσετε φίλους στο  σπίτι αλλά και για να δείτε σπίτια προς πώληση ή ενοικίαση, όχι όμως για να προχωρήσετε σε συμφωνίες, καθώς ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος. Το παρελθόν κλείνει με όμορφο τρόπο.

Αιγόκερως

Η σκέψη και ο τρόπος που μιλάτε και γράφετε γίνονται πολύ πιο ήπια και όμορφα, με την ωραία σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης να φέρνει επιτέλους αρμονία στην επικοινωνία τις τελευταίες μέρες. Όμορφα ταξιδάκια ή βόλτες επίσης, αλλά και συναντήσεις, γνωριμίες και ωραίες συζητήσεις. Το μέλλον τώρα μπορεί να σχεδιαστεί πιο ρεαλιστικά και σωστά.

Υδροχόος

Μέσα από ωραίες δημιουργικές ιδέες και προσπάθειες μπορείτε τώρα να αυξήσετε το εισόδημά σας, ενώ η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης σάς βοηθά να κατανοήσετε  τι είναι εκείνο για το οποίο αξίζετε και για το οποίο μπορείτε να αμειφθείτε. Η επίσης θετική γωνία Ερμή-Κρόνου φέρνει καλές επαγγελματικές επαφές και βελτιώνει την επικοινωνία με άτομα εξουσίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being