Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ: 837 σύνεδροι δεν πήγαν να ψηφίσουν!

ΠΑΣΟΚ: 837 σύνεδροι δεν πήγαν να ψηφίσουν!

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής

Σε 837 ανέρχονται οι Σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ που δεν πήγαν να ψηφίσουν, αν και ήταν εγγεγραμμένοι! Αυτό προκύπτει από τα Πρακτικά της συνεδρίασης της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής που συγκλήθηκε την 4η Μαρτίου 2013 προκειμένου να επικυρώσει το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας που διεξήχθη την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος.

Όπως ανακοινώθηκε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή εξέτασε αρχικά το σύνολο των φακέλων που της παρέδωσαν οι 20 εφορευτικές επιτροπές που είχαν την ευθύνη για την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας. Διαπίστωσε την πληρότητα των στοιχείων του κάθε φακέλου, σχετικά με τον αριθμό των ψηφισάντων, των έγκυρων ψηφοδελτίων και τον αριθμό ψήφων, που έλαβε ο κάθε υποψήφιος.

Επικύρωσε τον συνημμένο πίνακα σειράς κατάταξης όλων των υποψηφίων με βάση τον αριθμό των σταυρών προτίμησης που έλαβαν, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής.

Η σύνθεση της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής που θα προκύψει από την εφαρμογή των προβλεπομένων καταστατικών διατάξεων, σχετικά με ποσοστώσεις, ασυμβίβαστα κ.λπ., θα γίνει από το αρμόδιο Καταστατικό όργανο (ΕΚΑΠ).

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, αποφάσισε να ισχύσει προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την δημοσίευση της παρούσας προκειμένου να υποβληθούν ενστάσεις που αφορούν την εκλογική διαδικασία.

Όπως ανακοινώθηκε οι εγγεγραμμένοι ήταν 4.367, οι ψηφίσαντες 3.570, τα έγκυρα ψηφοδέλτια 3.525 και τα άκυρα 45. Για την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή υπογράφει ο Πρόεδρος κ.Γιάννης Σουλαδάκης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις