Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Mετωπική" Δημαρά- Κατσικόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρουσία διαβητικών- "Οι υπάλληλοι είναι δικοί σου"

"Mετωπική" Δημαρά- Κατσικόπουλ...

Ο Δημαράς έκανε λόγο για 3.500 μαϊμού επιδόματα, που είχαν δοθεί επί ημερών Κατσικόπουλου

Παρουσία διαβητικών, που ανησυχούν για τη συνέχιση ή μη της καταβολής του επιδόματός τους, αλλά και κατοίκων του Σαραβαλίου, οι οποίοι διαμαρτύρονται για υψηλά τιμολόγια της ΔΕΥΑΠ, ξεκίνησε, η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας.
Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε όταν η κουβέντα ήρθε στους δημοτικούς υπαλλήλους που ασχολούνται με τα επιδόματα των διαβητικών και το αν κάνουν τη δουλειά τους καλά ή όχι. Τότε ο δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, απευθυνόμενος στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Δημ. Κατσικόπουλο, του είπε πως οι υπάλληλοι αυτοί είναι "δικοί του" εννοώντας ότι έχουν προέλθει από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση κι ότι πολλοί εξ αυτών είχαν προσληφθεί κατά το διάστημα που ο κ. Κατσικόπουλος ήταν νομάρχης Αχαΐας. Τότε ο τελευταίος αντέδρασε εντονότατα, εγκαλώντας το Δήμαρχο για το γεγονός ότι χωρίζει τους δημοτικούς υπαλλήλους σε δικούς του και μη. Η κόντρα είχε και συνέχεια, καθώς ο κ. Δημαράς έκανε λόγο για 3.500 μαϊμού επιδόματα, που είχαν δοθεί επί ημερών Κατσικόπουλου, για να εισπράξει και πάλι οξεία απάντηση.
Όλα αυτά ειπώθηκαν με αφορμή επιστολή που είχε αποστείλει στους συναρμόδιους υπουργούς, αλλά και στον κ. Δημαρά, ο δημοτικός σύμβουλος της Ενωτικής Κίνησης Πάτρας Αντώνης Χαροκόπος. Απαντώντας στον κ. Χαροκόπο, ο Γ. Δημαράς ανέφερε ότι την Τετάρτη το πρωί κάλεσε τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους ζήτησε να τον ενημερώσουν για τις εγκυκλίους που έχουν εκδοθεί αναφορικά με αυτό το ζήτημα κι εκείνοι τού ζήτησαν προθεσμία μιας ημέρας, για να τον πληροφορήσουν σχετικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις