Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη ένα άτομο για την απαγωγή του Πακιστανού στην Κορινθία - Ζητούσαν λύτρα 5.000 ευρώ

Συνελήφθη ένα άτομο για την απαγωγή του ...

Αναζητούνται οι συνεργοί του

Εξιχνιάστηκε υπόθεση αρπαγής 32χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, η οποία είχε γίνει την 19-2-2013 το απόγευμα, στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας, ενώ για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, ένας 31χρονος ομοεθνής του.

Σε βάρος του 31χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για αρπαγή κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών και εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης του από τον κ. Ανακριτή Κορίνθου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, μαζί με ακόμα τέσσερις (4) ομοεθνείς του, την 19-2-2013 το απόγευμα, στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας, αφού επιβίβασαν σε όχημα τον 32χρονο, τον μετέφεραν σε εγκαταλειμμένη περιοχή στο Σπαθοβούνι Κορινθίας και απαίτησαν από αυτόν να επικοινωνήσει με συγγενείς του προκειμένου να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των -5.000- ευρώ, για να τον απελευθερώσουν.

Το βράδυ της ίδιας μέρας και ενώ δεν κατάφεραν να αποκομίσουν το χρηματικό ποσό που ζητούσαν, τραυμάτισαν τον 32χρονο χτυπώντας τον με τη χρήση μεταλλικών αντικείμενων, εγκαταλείποντας τον στη συνέχεια στη περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Μετά από αστυνομική έρευνα, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, όπου εντόπισαν τον 31χρονο δράστη, χθες (25-2-2013) το πρωί, στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας, τον οποίον και συνέλαβαν μετά από Ένταλμα Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Ο 31χρονος θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των συνεργών του.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται το προανακριτικό έργο από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις