Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πούλησαν παράνομο όπλο τσέπης σε αστυνομικό!

Πούλησαν παράνομο όπλο τσέπης σε αστυνομικό!

Στην Χαλκίδα

Ένα μικροσκοπικό περίστροφο «τσέπης» και δεκάδες σφαίρες που βρέθηκε στα χέρια του, άγνωστο πώς, προσπαθούσε να πουλήσει ένας 51χρονος από τη Χαλκίδα. Όμως, ο 49χρονος φίλος του που ανέλαβε να το «σπρώξει» ενεργώντας ως μεσάζων, δεν κατάλαβε ότι ο ενδιαφερόμενος αγοραστής ήταν… αστυνομικός!

Οι πληροφορίες ότι ο 49χρονος αναζητούσε αγοραστή είχαν φτάσει στα αυτιά των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Αλιβερίου, που κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τον πωλητή και να κλείσουν ραντεβού για να αγοράσουν το περίστροφο και 50 φυσίγγια αντί 1.500 ευρώ. Η συνάντηση συμφωνήθηκε να γίνει σε περιοχή της Αμαρύνθου και ο 49χρονος συνελήφθη μόλις πήρε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παρέδωσε το όπλο.

Κατά την προανάκριση αποκάλυψε την ταυτότητα του κατόχου του περιστρόφου, ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής και συνελήφθη. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για εμπορία και διάθεση όπλων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η πηγή προέλευσης του περιστρόφου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις