Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Θρίαμβος των σχολείων της Ηλείας στη Ζάκυνθο

Θρίαμβος των σχολείων της Ηλείας στη Ζάκυνθο

Όλες οι ομάδες θα παίξουν την Τρίτη εντός έδρας, με τους αντίστοιχους νικητές της Αχαΐας

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κύλησε η σημερινή μέρα για δύο σχολικά συγκροτήματα της Ηλείας, που για την β΄'φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος Λυκείων πήραν μεγάλες νίκες-προκρίσεις στην επόμενη φάση. Το 4ο Λύκειο Πύργου αντιμετώπισε το Λύκειο Παναγούλας στο Ζάντε και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1(το γκολ ο Γεωργίου που έκανε το 0-1 στο 54'- δοκάρι είχε ο Δημόπουλος ), ενώ στη "ρώσικη ρουλέτα" το Σχολείο της Ηλείας νίκησε 7-6.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο τερματοφύλακας Γιώργος Μάκος που απέκρουσε δύο πέναλτι, αλλά γενικότερα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό. Η σύνθεση του 4ου Λυκείου Πύργου( Δημ. Νταής): Μάκος, Αγγελόπουλος, Μοσχούλιας, Αθανασόπουλος, Γεωργίου, Δημόπουλος, Αρβανιτίδης, Μπηλιώνης, Στρίγγας, Βαγγόπουλος, Μισύρης.

Ακόμη για το μπάσκετ αγοριών το 1ο Λύκειο Αμαλιάδας νίκησε 61-53 το 2ο ΓΕΛ Ζακύνθου και πήρε επίσης την πρόκριση για την γ'φάση του θεσμού. Εκεί έχει προκριθεί και το 2ο Λυκείο Πύργου στο μπάσκετ κοριτσιών χωρίς αγώνα.

Η σύνθεση του 1ου Αμαλιάδας ( Γιαν. Βυθούλκας) : Δημάκος 6, Μπουτζαρέλης 4, Κυριαζής 5, Παπαδημητρίου, Γεωργιόπουλος, Παπαντωνόπουλος,Αλ. Αντωνόπουλος 22 , Αθ.Αντωνόπουλος, Δ. Ασημακόπουλος 16, Κλάδης 8

Στη Ζάκυνθο βρέθηκαν μαζί με τις σχολικές ομάδες της Ηλείας, ο Γιάννης Γεωργακόπουλος που εκπροσώπησε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Νομού μας, ενώ τον αγώνα ποδοσφαίρου διαιτήτευσε ο Ηλείος Άγγελος Κοιλιομενιάτης.

Όλες οι ομάδες θα παίξουν την Τρίτη εντός έδρας, με τους αντίστοιχους νικητές της Αχαΐας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports