Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 13 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 13 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Η συνάντηση της Σελήνης με τον  Ουρανό στον Κριό φέρνει πολλές ιδέες, επινοητικότητα αλλά και νευρικότητα. Ειδικά στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία θα πρέπει να προσέξετε  τα απρόοπτα και την ένταση. Πιθανώς  να αλλάξουν ξαφνικά ορισμένα ραντεβού. Το βράδυ φροντίστε να μην δημιουργείτε περίεργα σενάρια στο νου σας.

Ιχθείς

Είναι λογικό να παρουσιαστούν κάποια έκτακτα έξοδα σήμερα ή άλλες απρόοπτες οικονομικές εξελίξεις, με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού να σας  κρατά σε εγρήγορση στο τομέα αυτό. Μπορεί όμως και να έχετε έξυπνες ιδέες για νέες πηγές εσόδων. Το βράδυ προσέξτε τις περιπλοκές, τις παρεξηγήσεις και τα παρασκήνια, στις φιλικές κυρίως σχέσεις.

Κριός

Η Σελήνη εισήλθε στο ζώδιό σας τα ξημερώματα και το κλίμα γίνεται  ζωηρό αλλά και πολεμικό. Συναντά δε τον εκρηκτικό Ουρανό, μια σύνοδος που προκαλεί νευρικότητα και φέρνει έκτακτες εξελίξεις, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Το βράδυ γίνεται πιο βαριά η διάθεση, ενώ το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα κάνει και μια ψυχολογική κάθαρση.

Ταύρος

Ο ύπνος και η ψυχολογία σας ταράζονται λίγο σήμερα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού να σας χαλά την ησυχία μέσα από έκτακτα θέματα που προκύπτουν και τα οποία πρέπει να κλείσουν. Είτε επαγγελματικά ζητήματα ή άλλες υποχρεώσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί, σάς κρατούν σε εγρήγορση. Μην λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά, μην αυτοαναιρείστε.

Δίδυμοι

Ξαφνική αλλαγή σχεδίων είναι λογικό να παρουσιαστεί σήμερα με την απρόβλεπτη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού, μια όψη που φέρνει αστάθεια γενικά. Σε φιλίες, σε παρέες, σε ομάδες ή σε οργανώσεις που μπορεί να δραστηριοποιείστε, παρουσιάζονται αναπάντεχες και απότομες αντιδράσεις. Είναι μέρα ζωντανή και δραστήρια μεν αλλά χωρίς ηρεμία δε. Ίντριγκες πιθανές το βράδυ.

Καρκίνος

Αρκετά νευρική μέρα για το ζώδιό  σας, με κυκλοθυμία και ξαφνικά γεγονότα. Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στο  Κριό κάνει το κλίμα ασταθές και πολεμικό, ενώ στα επαγγελματικά είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτα θέματα. Το βράδυ, προσέξτε τους ανταγωνισμούς, τις ζήλιες στις σχέσεις και τις τάσεις κοντρόλ, και μην αφεθείτε σε αρνητικά συναισθήματα.

Λέων

Μια ζωντανή μέρα για το ζώδιό σας, με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού στον Κριό να φέρνει όρεξη για ζωή και δράση, αλλά υπάρχει και έντονη νευρικότητα. Πιθανές έκτακτες εξελίξεις σε σχέση με σπουδές, ταξίδια και νομικά θέματα. Προσέξτε επίσης τις απότομες συμπεριφορές με συγγενείς εξ' αγχιστείας. Μην επιβαρύνετε την υγεία σας με τοξικές τροφές.

Παρθένος

Ορισμένα οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας αναστατώσουν σήμερα, κυρίως ό,τι αφορά σε δάνεια, εφορία, κληρονομικά, ασφάλειες, χρωστούμενα, τα οικονομικά του συντρόφου κλπ, όπου είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτες εξελίξεις. Στα ερωτικά θα υπάρχει τάση για έλεγχο – φροντίστε όμως να ελέγξετε καλύτερα τον εαυτό σας, παρά τους άλλους.

Ζυγός

Άστατη η σημερινή μέρα και δύσκολο  να κρατηθούν οι ισορροπίες, καθώς  η Σελήνη απ' τον Κριό κάνει το κλίμα πολεμικό και ωθεί σε εγωιστικές συμπεριφορές. Η συνάντησή της με τον απρόβλεπτο Ουρανό δε, προκαλεί αντιδράσεις που ξαφνιάζουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Το βράδυ γίνονται πιο σκοτεινά τα συναισθήματα – ώρες ψυχικής κάθαρσης.

Σκορπιός

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σήμερα στον εργασιακό τομέα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού να φέρνει γρήγορες εξελίξεις, τη δυνατότητα για δράση και ξεκινήματα, αλλά και κάποια απρόοπτα. Ασταθής μέρα, γι' αυτό μην περιμένετε το πρόγραμμά σας να μην αλλάξει. Το βράδυ προσέξτε τις έμμονες ιδέες, τη καχυποψία, τις κακίες και τις ίντριγκες.

Τοξότης

Δραστήρια και ζωντανή μέρα, με τη Σελήνη απ' τον Κριό να ωθεί σε πρωτοβουλίες. Αρκετές δημιουργικές ιδέες, ευκαιρίες  για φλερτ, διασκέδαση, σπορ, χόμπι, παιχνίδι, εκδρομές. Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού βέβαια κάνει το κλίμα ασταθές και προκαλεί κυκλοθυμία στα ερωτικά. Το βράδυ προσέξτε τις εμμονές (κυρίως με τα οικονομικά), και τη κτητικότητα.

Αιγόκερως

Έντονη μέρα για το ζώδιό σας και θα πρέπει να προσέξετε τη νευρική υπερδιέγερση. Η Σελήνη απ' το πολεμικό ζώδιο του Κριού συναντά τον απρόβλεπτο Ουρανό, γι' αυτό το κλίμα είναι εκρηκτικό και ενδέχονται ορισμένα απρόοπτα, κυρίως σε θέματα σπιτιού. Το βράδυ, το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα βγάζει ορισμένα σκοτεινά συναισθήματα, ζήλιες, εμμονές κλπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being