Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Της άρπαξε το ΙΧ με την απειλή του… έιτζ!

Της άρπαξε το ΙΧ με την απειλή του… έιτζ!

Απίστευτο περιστατικό στην Λάρισα

«Συνέχισε να οδηγείς, έχω έιτζ»! Κοφτή και απειλητική η φωνή του αγνώστου. Η κοπέλα σάστισε, φοβήθηκε, αλλά δεν πανικοβλήθηκε. Άνοιξε την πόρτα και εγκατέλειψε το αυτοκίνητό της, με το οποίο... αποχώρησε ο άγνωστος εισβολέας.

Όλα αυτά, μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Λάρισας και μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών. Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου. Η νεαρή κοπέλα οδηγούσε ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο. Κινούμενη επί της οδού Παναγούλη, σταμάτησε στο σηματοδότη στη διασταύρωση με τη λεωφόρο Ηρ. Πολυτεχνείου.

Χωρίς να το καταλάβει καλά-καλά, η πόρτα του συνοδηγού άνοιξε κι ένας άντρας βρέθηκε δίπλα της. Ψηλός, αδύνατος με γκρίζα μαλλιά, μιλώντας ελληνικά την απείλησε: συνέχισε να οδηγείς, έχω έιτζ!

Η κοπέλα σάστισε, έβαλε τις φωνές, αλλά ταυτόχρονα άνοιξε την πόρτα του οδηγού και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο. Το ίδιο έκπληκτοι και περαστικοί, αλλά και καταστηματάρχης που αντιλήφθηκε το περιστατικό. Κάλεσαν την αστυνομία, ενώ την ίδια ώρα ο άγνωστος περνούσε στη θέση του οδηγού και απομακρυνόνταν.

Με το αυτοκίνητο της κοπέλας, το κινητό της τηλέφωνο και την τσάντα της... Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει καταγγελθεί ήδη στην Αστυνομία, η οποία διεξάγει τις σχετικές έρευνες.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις