Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βιωματικό Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Πάτρα: Βιωματικό Σεμινάριο   για Εκπαιδε...

Απο το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής  της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας συνεχίζει τη συνεργασία του με  τη σχολική κοινότητα του Νομού και διοργανώνει το τέταρτο σεμινάριο εκπαιδευτικών για τη φετινή χρονιά.

Το βιωματικό σεμινάριο  διοργανώνεται στην Πάτρα, και απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το περιεχόμενο σχετίζεται με θέματα όπως: η διαμόρφωση της ομάδας, οι ρόλοι και η αξία τους στη δυναμική της ομάδας, η αξιοποίηση της ομάδας στην ενίσχυση των προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, η ενίσχυση του ρόλου του εκπαιδευτικού-εμψυχωτή. Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα έχουν τη δυνατότητα περαιτέρω συνεργασίας με το Κέντρο Πρόληψης μετά την ολοκλήρωσή του. Σε μια εποχή που η επικοινωνία και οι σχέσεις των ανθρώπων δυσκολεύουν, οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στα σεμινάρια αποδεικνύουν ότι σημαντικό αντίδοτο είναι η δουλειά που μπορούν να κάνουν με τους μαθητές τους μέσα στην τάξη και γενικότερα στο σχολείο.

Το Σεμινάριο,  συνολικής διάρκειας 10 ωρών, είναι  δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ (Σαρανταπόρου 20, Πάτρα) τις ημερομηνίες: Παρασκευή 8, Σάββατο 9 & Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις