Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Πατρινή εταιρεία Alfa Hellas Security στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ!

Η Πατρινή εταιρεία Alfa Hellas Security ...

Με απόφαση της ΕΟΚ

Ξέρει το παιχνίδι της ασφάλειας στα γήπεδα και στα παρκέ καλύτερα από τον καθένα. Τα διαπιστευτήρια που έχει καταθέσει στη διεξαγωγή σημαντικών αθλητικών αγώνων και διοργανώσεων, με απόλυτη ασφάλεια, ουκ ολίγα, το ίδιο και οι πετυχημένες παρουσίες της σε μεγάλα καλλιτεχνικά γεγονότα.

Γιʼ αυτόν ακριβώς το λόγο, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εμπιστεύτηκε αποκλειστικά την Πατρινή εταιρεία Alfa Hellas Security για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ!

Η γνωστή εταιρεία παροχής υπηρεσιών φύλαξης και ασφάλειας, η οποία εδρεύει στην Πάτρα, ανέλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κατʼ αποκλειστικότητα, τη διεξαγωγή του τελικού της κορυφαίας διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στο Ελληνικό, με τους δύο «αιωνίους» αντιπάλους, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, να διεκδικούν την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Η απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να αναθέσει εκ νέου στην Alfa Hellas Security το έργο της διαφύλαξης και της ασφαλούς διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος έρχεται, απλώς, να επιβεβαιώσει με τη σειρά της την καταξίωση της εταιρείας στο χώρο της και την εξειδίκευσή της στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports