Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εκνευρισμοί, αψιμαχίες και ... λιποθυμίες στις ουρές των συνταξιούχων έξω και μέσα στις τράπεζες!

Πάτρα: Εκνευρισμοί, αψιμαχίες και ... λι...

Σήμερα πληρώνονται οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ

Απίστευτες οι σκηνές που εξελίσσονται από την Τετάρτη στα τραπεζικά υποκαταστήματα όπου σπεύδουν οι συνταξιούχοι της Πάτρας για να παραλάβουν τις «κουτσουρεμένες» συντάξεις τους.

Όπως ανέφερε και σε χθεσινή ανάρτησή του το thebest.gr οι ατελείωτες ουρές και ο εκνευρισμός των συνταξιούχων, μόλις παίρνουν στα χέρια τους στις μειωμένες αποδοχές τους, είναι η κυρίαρχη εικόνα με τους τραπεζοϋπαλλήλους να ακούνε τα απίστευτα… γαλλικά και να γίνονται δέκτες παραπόνων από τους δικαιούχους που δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν βλέποντας τα ποσά στους λογαριασμούς τους να έχουν μειωθεί σημαντικά.

Ένα ακόμη περιστατικό στο μεταξύ ήρθε να προστεθεί σε αυτά που περιγράψαμε ότι συμβαίνουν στα κεντρικά τραπεζικά καταστήματα.

Η παραμονή στην ουρά από τα ξημερώματα και ο συνωστισμός είχε σαν αποτέλεσμα στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη συμβολή των οδών Γούναρη και Κορίνθου να σημειωθούν ακόμη λιποθυμίες ηλικιωμένων, που δεν άντεξαν την πολύωρη αναμονή και ορθοστασία.

Σε μία περίπτωση μάλιστα, ένας ηλικιωμένος που κατέρρευσε δεν κατέστη δυνατόν να συνέλθει από τις πρώτες βοήθειες που του δόθηκαν στην τράπεζα και χρειάσθηκε να κληθεί ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις