Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν.Νικολόπουλος: "Νέα στοιχεία για τους εργολάβους των μεγάλων οδικών αξόνων"

Ν.Νικολόπουλος: "Νέα στοιχεία για τ...

«Όποιος υπογράψει τις συμβάσεις ΟΛΥΜΠΙΑΣ και των άλλων οδικών αξόνων, με μικρότερο του συμβασιοποιημένου αντικείμενο έργου, του συμβασιοποιημένου θα έχει την ίδια τύχη» αναφέρει ο Βουλευτής

Πολλά καινούργια στοιχεία-ντοκουμέντα  υπεσχέθη να φέρει στο φως της  δημοσιότητας, ο συντονιστής του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος κ. Νίκος Νικολόπουλος, στη «πρεμιέρα» της νέας τηλεοπτικής ενημερωτικής εκπομπής «ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ», που δημιούργησε μαζί με τον τ. Βουλευτή Κ. Αϊβαλιώτη:

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος είπε: «Αξίζει για μία ακόμη φορά να προτρέψω τον Πρωθυπουργό, τους αρμόδιους Υπουργούς, καθώς και όλους τους εξωκοινοβουλευτικούς, που «μαγειρεύουν» την μεταβολή των όρων των συμβάσεων των ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ, να ξαναδιαβάσουν –πιο προσεκτικά αυτή την φορά- τις ερωτήσεις μου (και τις Αιτήσεις κατάθεσης εγγράφων) με αρ. πρωτ. 1901/119/20.9.2012, και 4012/363/15.11.12 καθώς και το παραπάνω κατηγορητήριο του εισαγγελέα εναντίον της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ και ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., που συμπεριλαμβάνει στις βαριές κατηγορίες και την παράλειψη είσπραξης ποινικών ρητρών, για όσες κατέπεσαν, ή έπρεπε να καταπέσουν, (όπως στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ) την διπλοπληρωμή εργασιών που είχαν ήδη τιμολογηθεί, την παράνομη καταβολή αποζημιώσεων κ.α.

Εκεί θα βρουν πολλές ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ και ιδιαίτερα στην Ολυμπία Οδό.

Και αν νομίζουν πως θα υπάρχουν, ακόμα και τότε και πάντα οι «Νταβατζήδες» της πολιτικής ζωής -όπως έλεγε ο Κ. Καραμανλής- για να τους προστατεύσουν, με την ασπίδα των ΜΜΕ της διαπλοκής, τότε είναι γελασμένοι.

Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ  ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΓΑΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ  ΟΜΩΣ!!!

Ο λαός μας λέει : «Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη». Η πτέρυγα VIP του Κορυδαλλού δείχνει, ότι μπορεί και να δικαιωθούν εκείνοι που πιστεύουν, ότι οι κλέφτες όσο ΜΕΓΑλοι και επώνυμοι και να είναι, ενώπιον της Δικαιοσύνης είναι ίσοι με τους ανώνυμους και καταφρονεμένους ανέργους, συνταξιούχους και όλους τους σκληρά  φορολογούμενους, που λοιμοκτονούν εξαιτίας της κλεπτοκρατίας των ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ.

Ο τ. Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος με δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ έδωσε σήμερα συνέχεια:

«Ύστερα από  προκαταρκτική  εξέταση, που διεξήγαγε ο εισαγγελέας  Πρωτοδικών Αθηνών κ. Αριστείδης Κορέας, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε κακουργηματικές διώξεις, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου, για την υπόθεση των «χρυσών» σηράγγων στην περιοχή Λιανοκλάδι - Δομοκός, εναντίον του πρώην και του νυν Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου  της ΕΡΓΟΣΕ, εναντίον της ίδιας εταιρίας, αλλά και εναντίον της αναδόχου εταιρείας ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις