Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι "θωρακισμένες" Τράπεζες... στρέφουν ληστές και διαρρήκτες στα κοσμηματοπωλεία

Πάτρα: Οι "θωρακισμένες" Τράπε...

Ανησυχία από τις απανωτές επιθέσεις των τελευταίων εβδομάδων

Οι απανωτές επιθέσεις των τελευταίων εβδομάδων σε κοσμηματοπωλεία της Πάτρας, με πιο πρόσφατη αυτή της Παρασκευής στην Έλληνος Στρατιώτου, έχουν σκορπίσει ανησυχία στον κλάδο. Ήδη, όπως πληροφορείται το thebest.gr, εδώ και μερικές μέρες και αμέσως μετά την επίθεση ληστών στο κοσμηματοπωλείο Νιφόρα στην οδό Κανακάρη, έχει ζητηθεί από την Αστυνομία να περιπολεί και έξω από τα κοσμηματοπωλεία, ως ένα επιπλέον μέτρο αποθάρρυνσης των επίδοξων ληστών.

Παράλληλα, οι ίδιοι οι κοσμηματοπώλες ενισχύουν τα καταστήματα τους με κάμερες, «μπουτόν», θωρακισμένα ρολά και φυσικά συστήματα συναγερμών ενώ εξετάζουν ακόμη και άλλα μέτρα αυτοπροστασίας όπως πόρτες ασφαλείας, ίδιες με αυτές που υπάρχουν στις Τράπεζες.

«Μετά την τοποθέτηση εισόδων και εξόδων ασφαλείας στις Τράπεζες οι κακοποιοί έχουν πυκνώσει τις επιθέσεις τους στα κοσμηματοπωλεία», είπε το Σάββατο στην «Τηλεόραση του Αχαΐα» ο Πρόεδρος των κοσμηματοπωλών της Πάτρας Αδάμ Τσαρούχης, παροτρύνοντας τους συναδέλφους του να επιμένουν στη χρήση συστημάτων ασφαλείας ώστε να αποθαρρύνονται οι διαρρήκτες και ληστές. «Είναι βέβαιο ότι οι ληστές, πριν προχωρήσουν στην επίθεση τους επισκέπτονται το κατάστημα υποδυόμενοι τους πελάτες, ώστε να ανιχνεύσουν τον χώρο. Αν δουν κάμερες, συναγερμούς κ.λπ., τότε αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά», είπε ο κ. Τσαρούχης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις