Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεσπά "πόλεμος" στη νυχτερινή διασκέδαση - Για αθέμιτο ανταγωνισμό κατηγορούν τα Καφέ ιδιοκτήτες νυχτερινών Κέντρων

Πάτρα: Ξεσπά "πόλεμος" στη νυχ...

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ, κ.ά.) που μετατρέπονται σε κέντρα διασκέδασης, είναι οι ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων της Αχαΐας. Μάλιστα, ήδη προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη κατά ιδιοκτήτη καφετέριας και δικαιώθηκαν, όπως δηλώνουν σε ανακοίνωσή τους.

Στην ίδια ανακοίνωση προειδοποιούν ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη και για άλλες περιπτώσεις. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Το επαγγελματικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία Ένωση Καταστηματαρχών Κέντρων Διασκεδάσεως Ν. Αχαΐας ανακοινώνει στα μέλη του την απόφαση της Γ.Σ. του να προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα για αθέμιτο ανταγωνισμό κατά των επιχειρήσεων της Πάτρας, οι οποίες είτε δεν διαθέτουν καθόλου άδεια κέντρου διασκεδάσεως είτε διαθέτουν άλλη άδεια λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά λειτουργούν ως κέντρα διασκέδασης, και κατ' αυτόν τον τρόπο ανταγωνίζονται αθεμίτως τα μέλη του σωματείου.

Επίσης ενημερώνει τα μέλη του ότι έχει ήδη δώσει εντολή στο Δικηγόρο Πατρών κ. Ανδρέα Κότσιφα για  την άσκηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, που ανταγωνίζονται αθεμίτως τα μέλη του, ήδη δε, έχει εκδοθεί και προσωρινή διαταγή για συγκεκριμένο τέτοιο κατάστημα, που διατάσσει τη συμμόρφωσή του με το Νόμο, και η οποία θα αποτελέσει και πρόκριμα για μελλοντικές δικαστικές ενέργειες του σωματείου.

Η λήψη της ως άνω απόφασης του σωματείου μας ήταν αναγκαία για την διαφύλαξη της ομαλής λειτουργίας των υγιών επιχειρήσεών μας και την διασφάλιση των επιχειρηματικών συμφερόντων μας κατά το Καταστατικό του συλλόγου μας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις