Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκος Κουρμπανάς: "Παναιγιάλειος και Αχαρναϊκός στη Football League"

Νίκος Κουρμπανάς: "Παναιγιάλειος κα...

Οι δηλώσεις των προπονητών μετά το ισόπαλο ματς της αιγιώτικης ομάδας

Ο Νίκος Κουρμπανάς εξέφρασε την πεποίθηση του ότι άσχετα από το πόσες ομάδες θα ανέβουν, Παναιγιάλειος και Αχαρναϊκός τη νέα σεζόν θα βρίσκονται στη Football League. Πρώτα ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναιγιαλείου για την στήριξη που παρείχε στην ομάδα σε ακόμα ένα ματς, ο τεχνικός της «Μαύρης Θύελλας» τόνισε:

"Καταρχήν, εύχομαι στον Αχαρναϊκό και τον κ. Θανέλλα να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία και θα τους την ανταποδώσουμε στο Αίγιο. Στον Αχαρναϊκό έχω μόνο φίλους.

Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι. Δεν το φοβήθηκε καμία ομάδα. Η δεύτερη (σ.σ Αχαρναϊκός) ήθελε να κερδίσει την πρώτη (σ.σ. Παναιγιάλειοος) και η πρώτη ήθελε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει στην κορυφή.

Θα μπορούσαμε να «κλέψουμε» το παιχνίδι στο τέλος, κάτι που θα μπορούσε να το κάνει νωρίτερα και ο Αχαρναϊκός. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν 100% δίκαιο.

Για μας ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ισοπαλία. Κάποιοι θα πουν ότι ήταν δεύτερη συνεχόμενη απώλεια, αλλά παίξαμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το αήττητο. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ανεξάρτητα από το αν θα ανέβουν τέσσερις, πέντε ή έξι ομάδες, οι δύο από αυτές θα είναι ο Παναιγιάλειος και ο Αχαρναϊκος".

Από την πλευρά του ο Φώτης Θανέλλας, είπε: "Για μας είναι πρωτόγνωρο να έχει φέρει ισοπαλία με τον πρωτοπόρο και μέσα στα αποδυτήρια να επικρατεί κατήφεια. Είμαστε μια ομάδα που φτιάχτηκε το καλοκαίρι και γίνεται τεράστια προσπάθεια τόσο από την διοίκηση, όσο και από το τεχνικό τιμ και φυσικά τους ποδοσφαιριστές.

Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω και μια... προφητεία. Πιστεύω ότι το ματς του δευτέρου γύρου στο Αίγιο, θα είναι μια φιέστα και για τις δύο ομάδες που θα ανεβαίνουν στη Football League".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports