Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Εγκουτου Ολίσε: "Ζητάω συγνώμη, αλλά θέλω να φύγω"

Εγκουτου Ολίσε: "Ζητάω συγνώμη, αλλ...

Επίσης εξήγησε ότι σε αυτά τα γήπεδα που προπονούνται καταστρέφονται

O Ολισε Εγκουτου ήταν ο υπεύθυνος για το πρώτο γκολ που δέχθηκε χθες η Παναχαϊκή από τη Νίκη Βόλου και ο ίδιος με προσωπική του δήλωση θέλησε να ζητήσει συγνώμη από τους φίλους της ομάδας του, εξηγώντας ότι οι κακές εμφανίσεις οφείλονται στο ότι δεν έχουν γήπεδο να προπονηθούν. Επίσης τόνισε ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να παραμείνει στην Πάτρα και ζήτησε να φύγει. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Ζητάω συγγνώμη από τους οπαδούς μας για το μεγάλο λάθος που έκανα χτες και δεχτήκαμε το πρώτο γκολ   που είναι ανεπίτρεπτο για την αξία μου.

Η αλήθεια όμως είναι,  ότι τόσο για το λάθος αυτό όσο και για την κακή μου αγωνιστική κατάσταση φταίει το γεγονός ότι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου από την αρχή της περιόδου δεν έχουμε ένα  γήπεδο να προπονηθούμε και τις περισσότερε φορές κάνουμε προπόνηση σε πλαστικά γήπεδα.

Οι άνθρωποι που έχουν το γήπεδο στην Αγυιά μας απαγορεύουν να προπονηθούμε και αντί να χρησιμοποιούμε εμείς τα γήπεδα τα χρησιμοποιούν κάποια μικρά παιδάκια που μας είπαν ότι πληρώνουν.

Έχω ζητήσει από τον πρόεδρο κ. Λούβαρη και από τον ιδιοκτήτη της ομάδας να με αφήσουν ελεύθερο γιατί είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής , είμαι 32 ετών και σε αυτά τα γήπεδα που προπονούμαστε καταστρέφομαι.

Λυπάμαι πολύ γιατί ενώ είμαστε πληρωμένοι όλοι οι ποδοσφαιριστές και δεν έχουμε τα προβλήματα που έχουν άλλες ομάδες δεν μπορούμε να δουλέψουμε σωστά και να δείξουμε την πραγματική μας εικόνα.

Για τους ίδιους λόγους με εμένα έφυγαν και οι Bresca,  Σολάκης και Diogo, αλλά δυστυχώς με αυτές τις συνθήκες εγώ δεν μπορώ να μείνω. Θέλω να παρακαλέσω τον πρόεδρο να με αφήσει να φύγω γιατί έτσι δεν μπορώ να βοηθήσω.

Έχω καταλάβει ότι στην Πάτρα όλοι λένε ότι αγαπάνε την Παναχαϊκή αλλά κανείς δεν βοηθάει ούτε την διοίκηση ούτε τον κ. Κοιύγια που έχει ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα χωρίς αποτέλεσμα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports