Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Φεύγει απ’ το ζώδιό σας ο Ήλιος και ο Ερμής σήμερα, κι έτσι περνάτε σε κάπως πιο ήσυχη φάση. Θα τονίσουν όμως για τις επόμενες εβδομάδες τον οίκο των οικονομικών σας, κι έτσι είναι πιθανό να κάνετε διάφορες αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες και συναλλαγές. Ιδέες για νέα έσοδα, ευκαιρίες για γονιμότητα στη ζωή σας.

Υδροχόος

Στο ζώδιό σας εισέρχονται ταυτόχρονα ο Ήλιος και ο Ερμής, κι έτσι η καθημερινότητα για τις επόμενες εβδομάδες αποκτά ζωή και κινητικότητα. Η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και η ζωτικότητά σας ανεβαίνουν, ενώ η επικοινωνιακή δεινότητα και η νοητική σας δύναμη είναι στα καλύτερά της. Γνωριμίες, ιδέες, συζητήσεις, μετακινήσεις.

Ιχθείς

Με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου και του Ερμή, μπαίνετε σε μια περίοδο όπου θα κλείσετε κύκλους σε πρακτικά ζητήματα αλλά και σε σχέσεις. Έτσι μέχρι τα γενέθλιά σας θα έχετε αποβάλλει στοιχεία απ’ το παρελθόν. Προσέξτε όμως τα παρασκήνια και τους κρυφούς εχθρούς. Ο ύπνος γίνεται ζωντανός και τα όνειρα κουβαλούν μηνύματα.

Κριός

Ήλιος και Ερμής εισέρχονται στον Υδροχόο, απ’ όπου για τις επόμενες εβδομάδες θα τονίσουν τον οίκο της φιλίας. Έτσι, νέοι και παλιοί φίλοι έρχονται στη ζωή σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για δραστηριοποίηση σε ομάδες, συλλόγους, δικτύωση, και στο ίντερνετ. Το Σάββατο το βράδυ θα είναι λίγο καταπιεστικό, αλλά πιο ευχάριστη η Κυριακή.

Ταύρος

Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Υδροχόο, θα τονίσουν ιδιαίτερα τον επαγγελματικό σας τομέα, όπου για τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται επαφές με άτομα εξουσίας, συζητήσεις, νέες ιδέες και ξεκινήματα. Είναι περίοδος όπου θα προωθήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Δίδυμοι

Θα ευνοήσει το ζώδιό σας η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή το φιλικό σας αέρινο ζώδιο του Υδροχόου. Έτσι, για τις επόμενες εβδομάδες η ζωτικότητα και η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται, το ίδιο και η επικοινωνιακή σας δεινότητα – διαύγεια νου, επιτυχίες σε σπουδές, δημιουργικές ιδέες. Πιθανά ταξίδια και ενασχόληση με νομικά θέματα.

Καρκίνος

Η διέλευση του Ερμή και του Ήλιου απ’ τον Υδροχόο για τις επόμενες εβδομάδες, θα τονίσει ζητήματα οικονομικά, κι έτσι θα τακτοποιήσετε ό,τι αφορά σε δάνεια, εφορία, κάρτες, ασφάλειες, κληρονομικά κλπ – δεν θα λείπει ένα άγχος. Επίσης τονίζεται ιδιαίτερα ο ερωτικός τομέας και θα έχετε την ευκαιρία για βαθύτερη επαφή με το σύντροφο.

Λέων

Σε μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδο σάς βάζει η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Υδροχόο. Οι επόμενες εβδομάδες λοιπόν, θα δώσουν την ευκαιρία για πολλές γνωριμίες κι επαφές, φλερτ και νέες σχέσεις ή συνεργασίες. Το Σάββατο το βράδυ η δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου προκαλεί μια απογοήτευση, αλλά η Κυριακή είναι πιο γλυκιά.

Παρθένος

Ο οίκος της εργασίας και της υγείας τονίζεται ιδιαίτερα απ’ την ταυτόχρονη αλλαγή ζωδίου του Ήλιου και του Ερμή, κι έτσι για τις επόμενες εβδομάδες θα έχετε την ευκαιρία για επαγγελματικές επαφές και ξεκινήματα, ενώ η καθημερινότητά σας θα είναι ζωηρή. Επίσης πιθανή μια νέα δίαιτα, διατροφή ή θεραπεία, ή αλλαγές στις συνήθειες.

Ζυγός

Εισέρχεστε σε μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδο, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Υδροχόο να φέρνουν την ευκαιρία για πολύ φλερτ, διασκέδαση και νέους έρωτες για τις επόμενες εβδομάδες. Επίσης η δημιουργικότητά σας αυξάνει και έχετε νέες ιδέες και διεξόδους γι’ αυτήν. Μια πιο χαρούμενη, εξωστρεφής και θετική εποχή.

Σκορπιός

Η ταυτόχρονη αλλαγή ζωδίου του Ήλιου και του Ερμή, θα τονίσουν ιδιαίτερα τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για τις επόμενες εβδομάδες, όπου θα είναι μια περίοδος με μετακομίσεις, ενοικιάσεις, ανακαινίσεις, πωλήσεις ή αγορές ακινήτων κλπ. Το σπίτι σας είναι πιθανό να γίνει κέντρο διερχομένων και αποκτά ζωή. Εμπόδια το Σάββατο το βράδυ.

Τοξότης

Κινητική κι επικοινωνιακή η περίοδος που ξεκινά από σήμερα με την ταυτόχρονη αλλαγή ζωδίου του Ήλιου και του Ερμή. Γι’ αυτό τις επόμενες εβδομάδες θα έχετε την ευκαιρία για επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ αναμένονται και αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Πιθανόν να ξεκινήσετε και νέα μαθήματα ή σεμινάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being