Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Η ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας της ΕΑ Παραλίας

Μπάσκετ: Η ανακοίνωση της γυναικείας ομά...

Για την πορεία της στην Α2 Εθνική

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της ΕΑ Παραλίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: "Με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία, και κάποιες απόψεις που διατυπώνονται, αισθανόμαστε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Η ομάδα και οι υπεύθυνοί της στηρίζουν απόλυτα την τεχνική ηγεσία, καθώς και τις υπερπροσπάθειες που καταβάλλονται, προκειμένου η ΕΑ Παραλίας να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα. Τόσο ο προπονητής μας, Κώστας Χουντής, όσο και οι βοηθοί του, πασχίζουν κάθε εβδομάδα ώστε να αντιμετωπίσουμε με την καλύτερη δυνατή προετοιμασία κάθε αγώνα μας, στις καθημερινές προπονήσεις, καθώς και στην ανάλυση του αντιπάλου.

Δυστυχώς, τραυματισμοί βασικών παικτριών μας, και η απουσία τους από αγώνες-κλειδιά, καθώς και η δυναμικότητα των ομάδων που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα, μας έχουν κατατάξει μέχρι σήμερα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παρόλο που, ως ομάδα επαρχίας, δεν έχουμε την δυνατότητα, βάσει του οικονομικού μας προγραμματισμού, να διαθέτουμε την πληρότητα των ρόστερ που έχουν ομάδες της Αθήνας, εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως το έμψυχο δυναμικό που διαθέτουμε, με τις φετινές προσθήκες, μπορεί να αποδώσει σωστό παιχνίδι και να αντιμετωπίσει ισάξια ομάδες μεγαλύτερης δυναμικότητας.

Υπενθυμίζουμε την απόδοση της ομάδας μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιπποκράτη Κω, που ενώ χάσαμε με 9 πόντους, προηγούμασταν με 5 πόντους στο τέλος του γ΄ 10λέπτου, καθώς και τις διαφορές με τις οποίες έχουμε ηττηθεί, οι οποίες είναι στην πλειοψηφία τους κάτω των 10 πόντων.

Ξεκαθαρίζουμε, επίσης, πως η φιλοσοφία της ομάδας μας, από τότε που ιδρύθηκε, δεν είναι να ψάχνει εξιλαστήρια θύματα και να απομακρύνει ανθρώπους που την αγαπούν και την έφεραν στην περίοπτη θέση που είναι σήμερα, τη μόνη γυναικεία ομάδα της πόλης μας, και μία από τις δύο γυναικείες ομάδες σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, εκπροσώπους σε Εθνική Κατηγορία.

Αντιλαμβανόμαστε πως όσοι επιθυμούν να παρέμβουν, το κάνουν για το καλό της ομάδας - και μόνο - και τους προσκαλούμε να έρθουν στο γήπεδο και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τις δικές μας, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την μέχρι σήμερα βοήθειά της και την παρακαλούμε θερμά να επανεξετάσει την επικείμενη αναδιάρθρωση που έχει εξαγγείλει και που θα έχει ως συνέπεια, κατά πάσα πιθανότητα, τον υποβιβασμό των περισσότερων από τις μισές ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2.

Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει τις ανιδιοτελείς προσπάθειές μας για ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ της περιοχής μας, και ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν με την παρουσία τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, εντός και εκτός έδρας.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή (2μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο των Ροϊτίκων για το παιχνίδι με τα Μελίσσια".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports