Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο 57χρονος Ισπανός Φάμπρι στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Ο 57χρονος Ισπανός Φάμπρι στον πάγκο του...

Βρίσκεται ήδη στην Αθήνα

Ένας Ισπανός τεχνικός, ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ Πενέλας, Φάμπρι εν συντομία, φαίνεται ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Πρόκειται για έναν 57χρονο προπονητή, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν ήδη στην Αθήνα καθώς όπως φαίνεται το θέμα είχε κινηθεί με μυστικότητα το προηγούμενο διάστημα και η προεργασία είχε ήδη γίνει. Ο Φάμπρι θα αναλάβει τους «πράσινους» ως το καλοκαίρι με προοπτική ανανέωσης, ενώ αν όλα εξελιχθούν ομαλά αναμένεται να καθίσει στον πάγκο από αύριο, στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σχετικά άγνωστος στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό, ο Ισπανός πρόλαβε να εργαστεί έως τώρα στην καριέρα του σε 27 ομάδες. Στην πριμέρα ντιβιζιόν εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως τεχνικός της Λογκρονιές, αλλά για πολύ λίγους αγώνες την περίοδο 1994-1995, ενώ επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία με τη Γρανάδα (2010), έχοντας να επιδείξει σε 19 παιχνίδια 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 10 ήττες. Η εφετινή περίοδος τον βρήκε στη Σανταντέρ (3 νίκες, 5 ισοπαλίες, 9 ήττες), αλλά απολύθηκε τον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports