Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το επεισόδιο σε βάρος του Φουρτάδο "σκιάζει" την ΑΕΚ

Το επεισόδιο σε βάρος του Φουρτάδο "...

Να μεταφερθεί η έδρα της ομάδας στην Ριζούπολη ζητούν οι καταληψίες οπαδοί

Η κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ παρατείνεται, όπως διεμήνυσαν οι οπαδοί της Ένωσης στον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων», Ανδρέα Δημητρέλο.

Ο παράγοντας της ΑΕΚ μετέβη στα Σπάτα ύστερα από πρόσκληση των καταληψιών, τους οποίους προέτρεψε να αποχωρήσουν προκειμένου να μπορέσουν οι παίκτες να προπονηθούν αύριο. Το αίτημα, ωστόσο, απερρίφθη, αφού οι οπαδοί αντέτειναν ότι δεν έχει επιτελεστεί πρόοδος στα αιτήματα που είχαν θέσει προς τη διοίκηση.

Ταυτόχρονα, διαβεβαίωσαν τον Ανδρέα Δημητρέλο ότι δεν θα υπάρξει άλλο επεισόδιο και πως οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο μπορούν να προπονηθούν κανονικά. Οι παίκτες ειδοποιήθηκαν να μεταβούν αύριο στο προπονητικό κέντρο σε δύο ομάδες, στις 11:00 και τις 15:00, ωστόσο αρκετοί από αυτούς σκέφτονται σοβαρά αν θα πρέπει να πάνε, μετά το επεισόδιο με τον Φουρτάδο.

Η αντιπροσωπεία των οπαδών διευκρίνισε ότι σε συνεργασία με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ θα προχωρήσει στη διαδικασία διαχειριστικού ελέγχου, προκειμένου να καταλογιστούν ευθύνες για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, ενώ ζήτησαν να μεταφερθεί η έδρα στη Ριζούπολη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports