Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νικολόπουλος: Ο Σαμαράς έχει δώσει εντολή στους Υπουργούς να κάθονται "στα τέσσερα"μπροστά στην Τρόϊκα!

Νικολόπουλος: Ο Σαμαράς έχει δώσει εντολ...

Ανακοίνωση του ΛΑΟΣ για τις δηλώσεις σήμερα του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαϊας

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης, με αφορμή τις απίστευτες αποκαλύψεις του ανεξάρτητου Βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκου Νικολόπουλου, ότι ο κ. Σαμαράς έδωσε εντολή στους υπουργούς και υφυπουργούς - επί λέξει - να καθίσουν ... "στα τέσσερα" μπροστά στην τρόικα", και πως ο Πολ Τόμσεν αναρωτήθηκε -παρουσία όλων- αν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί είναι ...ψεύτες, έκανε την εξής δήλωση:

« Ο πρώην υφυπουργός Εργασίας και σημερινός ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος ήταν καλεσμένος της εκπομπής"ΕΓΕΡΘΗΤΙ" που παρουσιάζουν ο πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης και ο δημοσιογράφος Σ. Σταθάκης στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10 το πρωί.

Σε ερώτηση του Κ. Αϊβαλιώτη προς τον Ν. Νικολόπουλο για το ποιές εντολές έλαβαν οι υπουργοί και υφυπουργοί απο τον πρωθ/γό αναφορικά με την τακτική που θα έπρεπε να ακολουθήσουν έναντι της τρόικας αμέσως μόλις ανέλαβαν καθήκοντα τον περασμένο Ιούνιο, ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε ότι "η ακριβής φράση που χρησιμοποίησε ο κ. Σαμαράς ήταν: ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ"!!

Ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε ότι σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος ως υφυπουργός με τον πρωθ/γό για να καθοριστεί η τακτική έναντι του Τόμσεν και των υπολοίπων και ο πρωθ/γός χρησιμοποίησε επί λέξει αυτή ακριβώς την φράση (!)

Οσο για τον Πολ Τόμσεν ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε ότι άκουσε όσα έλεγαν οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης για "επαναδιαπραγμάτευση", "απαγκίστρωση" κλπ και - παρουσία του υπουργού κ. Βρούτση, του τότε υφυπουργού κ. Νικολόπουλου, υπηρεσιακών παραγόντων, διερμηνέων κλπ στο Υπουργείο Εργασίας ανέγνωσε δυνατά ( και μάλιστα τρεις φορές) τις επίσημες δεσμεύσεις που είχαν συνομολογήσει οι κυβερνητικοί εταίροι εναντι των δανειστών και αναρωτήθηκε - φωναχτά και μπροστά σε όλους - " αν αυτό σημαίνει ότι οι τρεις πολιτικοί αρχηγοι έλεγαν ψέματα στον Ελληνικό λαό" στην προεκλογική περίοδο...»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις