Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: O Παναθηναϊκός θέλει Ντίνα

Παναχαϊκή: O Παναθηναϊκός θέλει Ντίνα

Ρεπορτάζ θέλει τον νεαρό παίκτη να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των "πρασίνων"

Μετά το έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Θανάση Ντίνα έρχεται ο Παναθηναϊκός να πάρει σειρά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sentragoal οι "πράσινοι" έχουν στο στόχαστρό τους, τον "κοκκινόμαυρο" παίκτη, σκεπτόμενοι ακόμη και το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν και να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Πάτρα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: "Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον... ορθάνοιχτες κεραίες στην ελληνική αγορά εξετάζοντας κάθε καλή περίπτωση, τόσο εν όψει Ιανουαρίου όσο κι εν όψει καλοκαιριού, με στόχο τη δημιουργία μίας ομάδας που θα αποτελείται από νέους, ταλαντούχους παίκτες και θα έχει ως βάση της το ελληνικό στοιχείο.

Υπ' αυτό το πρίσμα ετοιμάζονται πλέον οι (επισήμως) κινήσεις για τους Τόμας ντε Βινσέντι και Παναγιώτη Σπυρόπουλο (θα κληθεί για... υπογραφές Τετάρτη ή Πέμπτη στην ΠΑΕ) κι έπεται συνέχεια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στις πρώτες θέσεις της εν Ελλάδι λίστας του «τριφυλλιού» βρίσκονται κι άλλες δύο περιπτώσεις: ο Δημήτρης Ανάκογλου του Πανσερραϊκού και ο Θανάσης Ντίνας της Παναχαϊκής.

Με τον πρώτο (Ανάκογλου) το «φλερτ» κρατάει εδώ και πολύ καιρό, εντούτοις ποτέ δεν έφτασε σε... γάμο λόγω των υψηλών απαιτήσεων που είχε σε όλες τις συζητήσεις που έκανε ο Πέτρος Θεοδωρίδης με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Το όνομα του 21χρονου μέσου επανήλθε στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα έπειτα από εισήγηση του Γιάννη Σαμαρά, με τους «πράσινους» να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν με το νέο έτος κίνηση α λα Σπυρόπουλου. Δηλαδή να κλείσουν τον παίκτη από τώρα για το καλοκαίρι και στη συνέχεια να μιλήσουν (με άλλα δεδομένα πλέον) με τον Πανσερραϊκό για απευθείας μεταγραφή από τώρα.

Ο 23χρονος Ντίνας παίζει στα άκρα της επίθεσης και, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πάτρα, παρακολουθείται εδώ και καιρό από τον Παναθηναϊκό. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στη Football League κι έχει παρουσιάσει εντυπωσιακή βελτίωση την τελευταία διετία, όντας πλέον αρχηγός της πατρινής ομάδας.

Πέρυσι σημείωσε 8 γκολ σε 34 ματς στη δεύτερη κατηγορία, ενώ φέτος μετράει 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στην προ δεκαημέρου ρεβάνς της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό (έβγαλε την ασίστ του 1-0 στον Γκούρτσα). Οι «πράσινοι» έχουν κάνει ήδη μία πρώτη βολιδοσκόπηση για τον Ντίνα κι εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν από τώρα και να τον αφήσουν για 6 μήνες στην πατρινή ομάδα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports