Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ηθοποιός Αθηνά Τσιλύρα σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας της

Η ηθοποιός Αθηνά Τσιλύρα σε μία συγκλονι...

Η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Σπύρου Παπαδόπουλου έχει καταγωγή από τα Βραχνέικα της Πάτρας

Μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, η Αθηνά Τσιλύρα, η οποία έλκει την καταγωγή της από τα Βραχνέικα της Πάτρας, άνοιξε την καρδιά της στο σάιτ entertv.gr και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την ζωή της, το πάθος της για την ηθοποιία, τον γάμο της εδώ και 25 χρόνια με τον αγαπητό ηθοποιό και παρουσιαστή της εκπομπής «Στην υγειά μας», Σπύρο Παπαδόπουλο, τον μονάκριβο γιο της αλλά και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Τον φετινό χειμώνα η Αθηνά Τσιλύρα παίζει στην παράσταση «Η μαμά μου ποτέ δεν πεθαίνει», στη σκηνή του Vault στον Βοτανικό στην Αθήνα.

Το «Η μαμά μου ποτέ δεν πεθαίνει» είναι ένα βιβλίο της Claire Castillion που ήδη έχει γίνει best seller και αναφέρεται στις σχέσεις μάνας – κόρης ιδωμένες, άλλοτε από τη μεριά του θύτη και άλλοτε από τη μεριά του θύματος. Είναι η δεύτερη χρονιά της παράστασης και όπως ανέφερε η Αθηνά Τσιλύρα στο entertv.gr, «αυτό που εισπράττω από τον κόσμο είναι ότι κάπου σε κάποιο σημείο, θα βρουν αναφορές πάνω σε δικές τους σχέσεις. Καταλυτικό.

Είμαστε 6 γυναίκες σε 11 μονολόγους. Αρκετά δύσκολη παράσταση για μας, αλλά λυτρωτική. Είναι μια λέξη που ακούω και από τον κόσμο μετά στο καμαρίνι. Για μένα θα είναι μια παράσταση, που πάντα θα τη θυμάμαι έντονα. Πέρασα και περνώ καταπληκτικά». Στην παράσταση που έχει σκηνοθετήσει ο Δ. Καρατζιάς παίζουν και οι Κ. Μαυρίδου και Ιωάννα Πηλιχού.

Η Αθηνά Τσιλύρα με περισσή ειλικρίνεια μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Πριν από 5 χρόνια, πέρασα έναν καρκίνο στο στήθος. Ήταν αρκετά μεγάλος, χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, είδα τον εαυτό μου ν’ αλλάζει, έχασα τα μαλλιά μου, έπρεπε να κρύβομαι κάτω από περούκες, δεν ήταν εύκολο. Εκεί σκέφτηκα να πάω σε ειδικό. Πήγα σε τρεις συναντήσεις και εκεί που του μιλούσα, θυμήθηκα τα λόγια του Καζαντζάκη από την Ασκητική. Λέω μέσα μου, "δεν έχεις καμία δουλειά εδώ".

Πήγαινε έξω και πάλεψέ το. Βρήκα τόση δύναμη, ούτε εγώ δεν το ήξερα. Όλα πήγαν μια χαρά. Βρήκα το χιούμορ μου, έκανα πλάκα με τον γιο μου, με την περούκα, γελάγαμε πολύ… Όλα πέρασαν. Νιώθω σαν να γεννήθηκα ξανά. Έχω τόση όρεξη για πράγματα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight