Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πλημμύρισαν από κόσμο σήμερα η Ρήγα Φεραίου και η Αγίου Νικολάου- Λαοθάλασσα στα καφέ, ουρές στα ΑΤΜ, μικρή ανάσα για τα εμπορικά- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πλημμύρισαν από κόσμο σήμερα  η Ρ...

Οι Πατρινοί ξεχύθηκαν σαν το μελίσσι για να ξεδώσουν εορταστικά

Για δεύτερη μέρα σήμερα οι Πατρινοί ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πάρουν μια γεύση γιορτής, πλημμυρίζοντας κυριολεκτικά κεντρικούς δρόμους της πόλης, και δημιουργώντας εικόνα μελισσιού στους πεζόδρομους της Ρήγα Φεραίου και της Αγίου Νικολάου όπου ιδίως το πρωί επικρατούσε το αδιαχώρητο. Στα κεντρικά καφέ, γινόταν ...διαδήλωση ενώ ουρές σχηματίζονταν και στα ΑΤΜ των τραπεζικών καταστημάτων.

Κύριο χαρακτηριστικό της εορταστικής αυτής εξόρμησης ήταν η ανάγκη για εκτόνωση και για μικρές και μετρημένες εορταστικές αγορές, ιδίως δώρα για αγαπημένα πρόσωπα.

Ουρές πάντως σχηματίζονταν όπως και χθες Κυριακή σε καταστήματα της Αγίου Νικαλάου που πωλούν φθηνά νεανικά ρούχα.

Αισθητή ήταν η κίνηση και στα σούπερ μάρκετ, ενώ και στα εμπορικά φάνηκε κάτι να κινείται, ωστόσο αρκετά  πιο ασθενικά απ΄ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, καθώς οι αγορές ιδίως των προσωπικών ειδών γίνονταν με μέτρο και μόνο για τα απαραίτητα.

Κατά τ΄άλλα, υπαίθριες μπάντες, νεαρόκοσμος και οι πατροπαράδοτοι λαχειοπώλες έδωσαν έναν τόνο γιορτής στην Πάτρα της κρίσης που δεν το βάζει κάτω...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις