Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το χριστουγεννιάτικο καραβάκι της παραλίας Αιγίου, δώρο αγάπης για όλους!

 Το χριστουγεννιάτικο καραβάκι της παραλ...

Μια πρωτοβουλία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας

Ένα χαριτωμένο χριστουγεννιάτικο καραβάκι, όπως απαιτεί το ελληνικό έθιμο, στολίζει από το απόγευμα της Παρασκευής την παραλία Αιγίου. Το φωτεινό καραβάκι στήθηκε στο παρκάκι στην αρχή της ανόδου της Τεμπελόραχης και είναι δώρο του φίλου του Αιγίου κ. Γιάννη Κωσταρά, εκπαιδευτικού από τη Ναύπακτο, ο οποίος ασχολείται ερασιτεχνικά με την κατασκευή χειροποίητων φωτιστικών γλυπτών.

Το καραβάκι είναι διαστάσεων 2,5 x 5 μ. και φωτίζεται με φωτοσωλήνες στον ιστό και στο σκαρί του, ενώ στη βάση του υπάρχουν φωτισμένα κύματα. Ο κ. Κωσταράς παραχώρησε το καραβάκι, χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγίου, σε συνέχεια της καλής συνεργασίας που είχε προκύψει το καλοκαίρι, όταν ο καλλιτέχνης είχε εκθέσει στον ίδιο χώρο άλλα γλυπτά του, στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Το λιμάνι της καρδιάς μας”.

Η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας κα Μαρία Τσουκαλά, δήλωσε: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Κωσταρά, για αυτή του την προσφορά που είναι ακόμα πιο πολύτιμη, γιατί έγινε με αγάπη. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και χαρά!”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις