Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ESHOP

/

To e-shop του thebest.gr είναι εδώ!

To e-shop του thebest.gr είναι εδώ!

Καλή πλοήγηση και καλές αγορές!

Μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία που έρχεται να προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες και επιλογές στους καταναλωτές αλλά και να τονώσει την τοπική και περιφερειακή αγορά προϊόντων και υπηρεσιών, διευρύνοντας αποφασιστικά το κοινό της, εγκαινιάζει το thebest.gr.

Η μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα ειδησεογραφική πύλη της ελληνικής περιφέρειας δημιούργησε το eshop.thebest.gr, ένα ολοκληρωμένο, εύχρηστο και άρτια δομημένο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του οποίου καταναλωτές και επιχειρήσεις θα μπορούν να «συναντώνται» και να επικοινωνούν αγοράζοντας και πουλώντας στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Το όφελος για τον καταναλωτή, μέσω των online αγορών, της σύγκρισης τιμών, της έγκαιρης ενημέρωσης γύρω από προσφορές και εκπτωτικά προγράμματα, είναι αυτονόητο. Εξίσου σημαντικό είναι και το κέρδος που θα έχουν οι επιχειρήσεις καθώς μέσω του eshop.thebest.gr αποκτούν την δυνατότητα να μεγεθύνουν την καταναλωτική τους βάση σ’ όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, υπηρεσία με νευραλγικό χαρακτήρα ειδικά στην δύσκολη σημερινή εποχή για το εμπόριο και τον κλάδο των υπηρεσιών.

Το eshop.thebest.gr είναι το νέο μεγάλο βήμα του Ομίλου Best στον οποίο ανήκουν το thebest.gr, ο ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός thebest.guide και το μεγαλύτερο περιοδικό της Δυτικής Ελλάδας Best.

Στον ιστότοπο του eshop.thebest.gr θα βρείτε όποια επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

Σας περιμένουμε. Καλή πλοήγηση και καλές αγορές!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

eshop