Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Τσαλίκης: «Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι ”τούμπανο”!»

Γιώργος Τσαλίκης: «Η Έλενα Παπαβασιλείου...

Tι λέει για την Αφροδίτη Γραμμέλη

Είναι νέος, εμφανίσιμος και από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της νέας γενιάς. Πολυσχιδής προσωπικότητα, και πολυτάλαντος ο Γιώργος Τσαλίκης, εφέτος συμμετέχει στο D.W.T.S. Ο γνωστός τραγουδιστής μιλάει στο entertv.gr για την καινούρια του εμπειρία στο Dancing, τους συμπαίκτες του και αποκαλύπτει ποιος κατά τη γνώμη του είναι ο πιο αυστηρός κριτής του μουσικοχορευτικού show. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και χιούμορ μιλάει, επίσης, για τις επικριτικές διαθέσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη.

-Πώς αποφασίζεις να πας στο Dancing;

Η πρόταση μου έγινε το καλοκαίρι και τότε είχα δεχτεί, γιατί ήμουν στο Caramela και θα τελείωνε σε 2 εβδομάδες και θα είχα χρόνο να ασχοληθώ με το Dancing. Όταν μου ξαναέγινε η πρόταση το Σεπτέμβριο έπαθα εγκεφαλικό, γιατί το είχα βγάλει τελείως από το μυαλό μου και η αρχική μου απάντηση ήταν πολύ διστακτική. Το συζητήσαμε ξανά, το συζήτησα και με την οικογένεια μου και μου είπαν ότι είμαι θεότρελος!!!

-Υπήρξε στιγμή που μετάνιωσες για την συμμετοχή σου στο Dancing;

Σε καμία περίπτωση. Είναι από τις πιο ωραίες τηλεοπτικές μου εμπειρίες και το πιο σημαντικό είναι ότι για κάτι που κάνω επαγγελματικά έχουν δείξει ενδιαφέρον τα παιδιά μου. Μπορώ να σου πω με πιέζουν και λίγο, «μπαμπά γιατί σου έβαλαν αυτό το βαθμό, μπαμπά γιατί δεν βγαίνεις πρώτος» και εγώ βέβαια τους εξηγώ, ότι το πιο σημαντικό είναι η προσπάθεια και όχι η πρωτιά.

-Τι θα έλεγες για τον κάθε συμπαίκτη σου ξεχωριστά;

Τους περισσότερους τους ήξερα από παλιά. Την Ντορέττα τη γνώριζα, πριν ακόμα γίνει γνωστή. Φαντάσου είχε έρθει στο γάμο μας με την Δώρα. Με την Κέλλυ έχουμε δουλέψει αρκετές σεζόν μαζί, έχουμε γελάσει πολύ και έχουμε κάνει τα απίστευτα «καραγκιοζιλίκια», είναι τρελή Πόντια! Τον Ηλία τον ξέρω πολύ καλά, είμαστε φίλοι. Τον Αϊβάζη δεν τον ξέρω καλά, δεν έχουμε κάνει παρέα. Τον Κρομμύδα τώρα τον γνώρισα, έχει εξαιρετική ποιότητα σαν άνθρωπος και είναι πολύ καλλιεργημένος. Ο Αναδιώτης είναι πολύ ευγενικό παιδί, έχει καρδιά μικρού παιδιού. Την Βάσια την γνώριζα, αλλά δεν την είχα ζήσει, υπάρχει αμοιβαία λατρεία με εκείνη. Η Βάνα κάνει πράγματα… την πειράζω συνέχεια, είναι απλά η Βάνα. Τον Σπύρο Σούλη δεν τον γνωρίζω, αλλά είναι πολύ χαβαλές έχει πολύ πλακά και δεν του το ‘χα. Όσο για το τέλος, κράτησα την Έλενα Παπαβασιλείου ή αλλιώς «τούμπανο», όπου μετά από λίγο τη σύστησα και στην Δώρα και τους είπα: «από εδώ η Δώρα… από εδώ το “τούμπανο”»!

-Ποιος είναι ο πιο αυστηρός κριτής για εσένα;

Κάθε εβδομάδα είναι διαφορετικός. Εναλλάσσονται οι ρόλοι της αυστηρότητας. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν αυστηρός ο κύριος Κωστάλας. Στο τελευταίο live ήταν πιο αυστηρός ο Φωκάς.

-Τι ακριβώς συνέβη με τη γνωστή τηλεκριτικό Αφροδίτη Γραμμέλη;

Δεν θύμωσα καθόλου, απλά έφερε η μητέρα μου ένα κιλό γλυκά, τα οποία τα είχα τσακίσει και με πέτυχε η κάμερα πάνω στην υπερένταση από τη ζάχαρη και μίλησα!

-Είπες ότι «Την κυρία Γραμμέλη την έχω… γραμμέλη»…

Ό,τι είπα, είπα … Ήταν η ζάχαρη που κυλούσε στο αίμα μου και φυσικά το εννοούσα! Αν το συνεχίσω, πάει να πει ότι δεν την έχω… γραμμέλη!

 

Πηγή: Από την Έλενα Πολυκάρπου /entertv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight