Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Πλοίο με λαθραία τσιγάρα πέρασε απο το Ιόνιο, το έλεγξαν και έδωσαν άδεια να συνεχίσει το... ταξίδι του!

Ζάκυνθος: Πλοίο με λαθραία τσιγάρα πέρασ...

Την Πέμπτη η δίκη του πληρώματος στα Χανιά

Για την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, αναβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων η εκδίκαση της υπόθεσης του πλοίου "Noah", αιγυπτιακής ναυτιλιακής εταιρείας, με σημαία Μολδαβίας, το οποίο φέρεται ότι μετέφερε λαθραία τσιγάρα συνολικής ποσότητας περίπου 2.688.000 πακέτων.

Με απόφαση του δικαστηρίου οι πέντε ναυτικοί, πλήρωμα του "Noah", αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες το πλοίο θα ταξιδέψει από το Καστέλι στη Σούδα προκειμένου να ξεφορτώσει και να γίνει ακριβής καταμέτρηση του φορτίου.

Το πλοίο την περασμένη Τρίτη το βράδυ, λόγω ισχυρής θαλασσοταραχής, προσέγγισε το λιμάνι της Κισάμου και λίγο αργότερα κατασχέθηκε από τις Λιμενικές Αρχές μαζί με 6 εμπορευματοκιβώτια που κουβαλούσε. Το πλοίο μετέφερε το φορτίο από λιμάνι του Μαυροβούνιου με προορισμό τη Λιβύη. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όπως υποστήριξαν οι συνήγοροι υπεράσπισης και το πλήρωμα, το πλοίο είχε αναγκαστεί, λόγω ισχυρής θαλασσοταραχής, να δέσει αρχικά στην Κέρκυρα, μετά στη Ζάκυνθο και τέλος στην Κίσαμο.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν στο Δικαστήριο, στη Ζάκυνθο είχε πραγματοποιηθεί έλεγχος από τις εκεί Τελωνειακές και Λιμενικές Αρχές, έπειτα από εντολή του Σ.Δ.Ο.Ε., ωστόσο, του δόθηκε άδεια για να συνεχίσει το ταξίδι του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις