Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκος Βετούλας: "Ο Απόλλων έχει επιθετικό πλουραλισμό"

Νίκος Βετούλας: "Ο Απόλλων έχει επι...

Οι δηλώσεις του Πατρινού τεχνικού στην εφημερίδα Sportday

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας σε δηλώσεις του, στην εφημερίδα Sportday σχολίασε την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του, η οποία έχει φτάσει ήδη στις έξι νίκες στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών.

"Είναι πολύ σημαντικό ότι οι Αμερικάνοι μας προσαρμόστηκαν στα δεδομένα της ομάδας καθώς δεν έχουν μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Επίσης επέστρεψε ο φυσικός ηγέτης της ομάδας μας, ο Νίκος Αργυρόπουλος, ύστερα από τον τραυματισμό του. Δεν ξεκινήσαμε καλά, γιατί μπήκαμε στα βαθιά.

Πάντως στα τρία πρώτα ματς χάσαμε στο τέλος (67-65 από Ίκαρο, 89-92 από τον ΚΑΟΔ, 76-74 από το Περιστέρι) και παρά την απουσία του Αργυρόπουλου αλλά και τη μη προσαρμογή των ξένων, ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Μέσα από αυτές τις ήττες μάθαμε πράγματα. Η βελτίωση που έχουμε ως σύνολο έχει συμβάλει ώστε να ανέβουμε. Διότι δεν είμαστε ομάδα του ενός. Ο Απόλλων έχει επιθετικό πλουραλισμό", δήλωσε ο Νίκος Βετούλας και στη συνέχεια στάθηκε στη σημασία της πρώτης νίκης (3/11)  του Απόλλωνα

"Η νίκη κόντρα στην Καβάλα (80-79) ήταν πολύ σημαντική, διότι ήρθε στον πόντο και έτσι βγήκε από μέσα μας το βάρος ότι πάλι δεν μπορούμε να κερδίσουμε στο τέλος. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο".

Όσον αφορά τον κόσμο του Απόλλωνα σημείωσε πως "η δυναμική του μας ανεβάζει. Σίγουρα είναι και ένα στοίχημα να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, καθώς έχει μάθει το θεαματικό μπάσκετ τόσα χρόνια και πιστεύω ότι μέχρι τώρα του το έχουμε προσφέρει". Για το φετινό πρωτάθλημα ανέφερε πως "είναι ανταγωνιστικό. Αν κάποιες ομάδες πανηγυρίσουν πρόωρα και άλλες τα βάψουν μαύρα από τώρα, μόνο κακό θα κάνουν. Δεν έχουμε διανύσει ούτε το 1/3".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports