Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για το κύπελλο Χριστουγέννων

ΝΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για το κύπελλο Χ...

Το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός"

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του 20ού κυπέλλου Χριστουγέννων στην Πάτρα. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα κολυμβητικά μίτινγκ στις μικρές ηλικίες, το οποίο αποτελεί θεσμό για την ΚΟΕ, με περίοπτη θέση στο ετήσιο καλεντάρι της Ομοσπονδίας.

Διοργανωτής είναι η ΝΕΠ, με τους αγώνες να διεξάγονται το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός". Οι ετοιμασίες συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς και οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν φτάσει και φέτος σε πολύ υψηλά επίπεδα, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία. Το μενού περιλαμβάνει αγώνες, τόσο στις αγωνιστικές, όσο και στις προαγωνιστικές κατηγορίες, ενώ θα γίνουν και αγώνες επίδειξης, χάπενινγκ και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Η δράση στις προαγωνιστικές κατηγορίες θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 9π.μ., το μεσημέρι θα υπάρξει μικρή διακοπή και στις 6μ.μ. θα επαναρχίσουν οι αγώνες. Την Κυριακή, οι "κούρσες" θα ξεκινήσουν στις 12.30μ.μ. Στις αγωνιστικές κατηγορίες, οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο στη 1μ.μ. και την Κυριακή στις 8.30π.μ.

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής στον Γενικό Αρχηγό της ΝΕΠ, Θόδωρο Κανελλόπουλο (τηλ. 6974.600591), καθώς επίσης και στον έφορο του κολυμβητικού τμήματος του συλλόγου, Γιώργο Ανδρουτσέλη (τηλ. 6944.058340). Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν στην Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Πελοποννήσου, fax: 2610.437-201 (υπόψιν Θ. Μπλούδρου), μέχρι την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 12μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports