Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Πανηλειακό

Παναιγιάλειος: Θέλει να επιστρέψει στις ...

Πλέον η ισοπαλία της Κρήτης ανήκει στο παρελθόν

Μπορεί το νικηφόρο σερί των "μελανόλευκων" να σταμάτησε κόντρα στο Ρούβα, ωστόσο ο Παναιγιάλειος ακόμα και μετά από μέτρια εμφάνιση διατήρησε το αήττητο και τη διαφορά ασφαλείας από το δεύτερο, απολαμβάνοντας παράλληλα και τη "γλυκιά" μοναξιά της κορυφής.

Πλέον το παιχνίδι της Κρήτης ανήκει στο παρελθόν και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον επόμενο αντίπαλο. Την ερχόμενη Κυριακή ο Αιγιώτικος σύλλογος έχει μία ακόμα δύσκολη εντός έδρας αποστολή, υποδεχόμενος τον Πανηλειακό.

Η προετοιμασία της ομάδας, για ένα ακόμα πελοποννησιακό ντέρμπι, θα ξεκινήσει ουσιαστικά αύριο μιας και στη σημερινή προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν έκαναν το καθιερωμένο χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Το ευχάριστο για τον Νίκο Κουρμπανά είναι ότι τα προβλήματα απουσιών μειώνονται, ενώ είναι πολύ πιθανό και να... απουσιάζουν.

Συγκεκριμένα στη διάθεση του "μελανόλευκου" προπονητή είναι και πάλι ο Τάσος Παπαχρήστος που εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής, ενώ είναι πολύ πιθανό να είναι ετοιμοπόλεμος και ο "αρχηγός" της Αιγιώτικης ομάδας.

Ο Τάκης Παπαδόπουλος -απουσίαζε από το παιχνίδι της Κρήτης λόγω τραυματισμού- ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία ότι αύριο ή μεθαύριο θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports