Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επιτέλους νίκη για την Παναχαϊκή 1-0 επί του Ολυμπιακού στο Βόλο

 Επιτέλους νίκη για την Παναχαϊκή 1-0 επ...

Η πατρινή ομάδα πανηγύρισε το τρίποντο

Μετά από έξι συνεχόμενες ισοπαλίες η Παναχαϊκή πανηγύρισε στο Βόλο τη νίκη με 1-0 επί του τοπικού Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

Οι "κοκκινόμαυροι" με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την καλή εμφάνιση του κυπέλλου με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και παρά τις τρεις απουσίες των Ολίσε, Ντιόγκο και Μαπούκου, κατάφεραν τελικά να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να πανηγυρίσουν τους βαθμούς της νίκης.

Ο Γιώργος Κούτσης παρέταξε την ομάδα του περισσότερο αμυντικά και με αντεπιθέσεις κατάφερε να πετύχει τον στόχο της και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στον αγωνιστικό τομέα στο πρώτο ημίχρονο η πατρινή ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Πιο αξιόλογη φάση αυτή στο 38' όπου ο Ντίνας πέρασε ωραία κάθετη πάσα στον Κοιλιάρα που βρέθηκε από αριστερά σε θέση για γκολ, αλλά καθυστέρησε και έδωσε την ευκαιρία στους αντίπαλους αμυντικούς να προλάβουν να τον μαρκάρουν, ενώ στη συνέχεια στη σέντρα που έβγαλε απομάκρυνε ο Παλαιολόγος.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν για την Παναχαϊκή, όπου στο 63' ο Βουνκ πάσαρε αριστερά στον Κοιλιάρα που τροφοδότησε τον Ουρτάδο και αυτός από το ύψος του πέναλτι, με αριστερό σουτ έκανε το 0-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γόγολος, Πινδώνης, Στογιάνοφ (55' Ανιέτε), Μπολάτι, Γενγκά (84' Γκοτοβος), Γαλάνης, Κόλεφ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιώργος Κούτσης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Καραμανλής, Κοιλιάρας, ΑντονÈ, Βοσκόπουλος, Κοκκίνης, Βουνκ, Ντίνας (85' Λίτσης), Ουρτάδο (92' Κωνσταντινίδης), Γκούρτσας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports