Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Μεγάλη νίκη για την Ακαδημία των σπορ στα Βριλήσσια

Χάντμπολ: Μεγάλη νίκη για την Ακαδημία τ...

Με 22-23 της ομώνυμης ομάδας

Μεγάλη νίκη μέσα σε μια δυνατή έδρα αυτή τον Βριλησσίων πέτυχε η Ακαδημία των Σπορ (22-23), σ΄ ένα παιχνίδι που η πατρινή ομάδα είχε το προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι αθλητές του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου κατάφεραν γρήγορα να πάρουν μία διαφορά τριών - τεσσάρων τερμάτων που τους έδωσε το αβαντάζ για τη συνέχεια παρόλο που έπαιξαν οι γηπεδούχοι ατομική άμυνα σε Τρουπή και Σ. Παπαγιαννόπουλο.

Ωστόσο η πατρινή ομάδα είχε τις λύσεις και με καλή απόδοση του Τάσου Διαμαντόπουλου κάτω από τα δοκάρια της πήρε τους βαθμούς της νίκης.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε σχετικά: "Παρουσιαστήκαμε με εντελώς νέο πρόσωπο σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και αξίζαμε την νίκη που ήταν ο στόχος μας για τον συγκεκριμένο αγώνα. Είχαμε το προβάδισμα στο σκορ σε όλον τον αγώνα ελέγξαμε τον ρυθμό και δίκαια νικήσαμε".

Τα 10λεπτα: 5-6, 7-9, 10-13, 15-16,16-20,22-23. Διαιτήτευσαν οι Δημάκης και Βερβενιώτης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Γ. Παπαγιαννόπουλος): Τ. Διαμαντόπουλος, Παπαπαύλου,  Σακελλαρόπουλος 2,  Κοκοής , Τριανταφύλλου, Παναγιωταρόπουλος , Φετεκέκης, Τρουπής 1, Δεμίρης 3,  Μακρυδάκης, Αλ. Παπαγιαννόπουλος 8, Β. Σινούρης 4, Σ. Παπαγιαννόπουλος 5.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports