Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνελήφθη ο «ποντικός» που είχε κλέψει το σπίτι γνωστής βουλευτού

 Συνελήφθη ο «ποντικός» που είχε κλέψει ...

Στη Ρόδο

Η νέα επιχείρηση της Αστυνομίας στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Καρακόνερο της Ρόδου οδήγησε στην εξιχνίαση άλλες τρεις κλοπές και δυο απόπειρες και την παραπομπή των δραστών στη δικαιοσύνη. Ο ένας από αυτούς, μάλιστα, που είναι μόλις 18 χρόνων, ήταν ο «ποντικός» που είχε εισβάλει στο σπίτι της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη όσο εκείνη απουσίαζε στην Αθήνα για τις ψηφοφορίες του μνημονίου.

Η κλοπή είχε γίνει μεταξύ 6 και 13 Νοεμβρίου και ο 18χρονος είχε αρπάξει τότε κοσμήματα και τιμαλφή συνολικής αξίας 14.000 ευρώ από το σπίτι της βουλευτού των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στο Ροδίνι της πόλης της Ρόδου. Οι αστυνομικοί του χρεώνουν άλλες δυο διαρρήξεις, μια σε σπίτι στο Φαληράκι με λεία κοσμήματα και τιμαλφή αξίας 22.500 ευρώ και μια σε αποθήκη στην περιοχή Ασγούρου από την οποία άρπαξε την περασμένη Πέμπτη τέσσερα βαλιτσάκια με ηλεκτρικά εργαλεία που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Μαζί με το νεαρό κατηγορείται και ένας 30χρονος τσιγγάνος για δυο αποτυχημένες απόπειρες διάρρηξης σε σπίτια στην περιοχή Κοσκινού. Οι δυο διαρρήκτες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες που υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Επίσης το αντλιοστάσιο που βρίσκεται μέσα στο χωράφι ενός 54χρονου στην Κατερίνη ρήμαξαν δύο Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων ηλικίας 23 και 26 χρόνων, που προκάλεσαν ζημιές ύψους 400 ευρώ για να αρπάξουν τις βάνες και τα κλειδιά σύνδεσης γραμμών ποτίσματος αξίας 300 ευρώ. Όμως, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κατερίνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις