Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Στην τελική ευθεία ο Ερμής Πατρών

Βόλεϊ: Στην τελική ευθεία ο Ερμής Πατρών

Υποδέχεται τον Αίαντα το Σάββατο

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ του Ερμή Πατρών η οποία το απόγευμα (18.00) του Σαββάτου θα υποδεχτεί τον Αιαντα Μαλεσίνας για την 6η αγωνιστική της Α2 Εθνικής.

Μετά τον νεαρό Χρήστο Βασιλόπουλο που ακολουθεί ειδική θεραπεία λόγω εγχείρισης στα μάτια,  εκτός μάχης από το παιχνίδι του Σαββάτου τέθηκε και ο Διονύσης Μαμμάσης ο οποίος υπέστη θλάση στη γάμπα του δεξιού ποδιού και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές μέρες.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι «μπλε»  συνεχίζουν την προετοιμασία τους κάνοντας καθημερινές προπονήσεις στο Κουκούλι με τον Σταύρο Σταματόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του εκτός από τον Χρήστο Βασιλόπουλο που έχει ένα πρόβλημα στα μάτια και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπεία και λογικά δεν θα είναι διαθέσιμος ενόψει του Αιαντα Μαλεσίνας.

Ο τεχνικός της ομάδας, Σταύρος Σταματόπουλος, δήλωσε: "Δυστυχώς για 1 ακόμα παιχνίδι δεν θα είμαστε πλήρεις αφού υπάρχουν απουσίες όμως δεν θα σταθούμε εκεί. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο με την Μαλεσίνα αλλά είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη".

* Το παιχνίδι του Ερμή Πατρών με τον Αιαντα Μαλεσίνας θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα το «σφυρίξουν» οι Πετούσης-Σπυρόπουλος.

* Για το κύπελλο Ελλάδας ο Ερμής κληρώθηκε να παίξει εκτός έδρας με την Κυζικό, ομάδα περιφερειακού πρωταθλήματος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports