Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ τρέχει στον «Δικό μου… Μαραθώνιο»

Το Ι.ΙΕΚ  ΔΟΜΗ τρέχει στον «Δικό μου… Μαραθώνιο»

Μία δράση στήριξης του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση «Εστία»

Το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, και συγκεκριμένα ο Τομέας Υγείας, στηρίζει έμπρακτα το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση «Εστία» με την  συμμετοχή σπουδαστών του στον αγώνα  «Ο δικός μου… Μαραθώνιος!», που  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 (11:00) στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στόχος, η ευρεία ευαισθητοποίηση  της κοινωνίας για τα άτομα  με νοητική υστέρηση, και η ενημέρωση  του κοινού για το έργο της Εστίας. «Ο δικός μου… Μαραθώνιος!» δεν  είναι τίποτα άλλο από μία προσπάθεια των ίδιων των παιδιών που διεκδικούν τον δικό τους χώρο, την δική τους στέγη, υποστηριζόμενης διαβίωσης στο Πικέρμι.

Η εκδήλωση «Ο δικός μου… Μαραθώνιος!» θα περιλαμβάνει συμβολικό αγώνα δρόμου 80 αθλητών/αθλητριών με νοητική υστέρηση, χαιρετισμούς, απονομή συμβολικού αναμνηστικού και ομιλίες.

Το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ αλλά και ολόκληρος  ο όμιλος Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης ΔΟΜΗ, έχει διαχρονικά, σημαντική παρουσία σε εκδηλώσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αφύπνισης.

Με αφετηρία αυτό το δεδομένο, όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μία δράση, ενημέρωσης και στήριξης αυτών που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις