Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ψάχνουν τον Πατσατζόγλου στον ΠΑΣ - Άφαντος ενόψει του ματς με τον ΟΦΗ!

Ψάχνουν τον Πατσατζόγλου στον ΠΑΣ - Άφαν...

Αποκλείστηκε από την αποστολή

Αδικαιολόγητα απών από την πρωινή συγκέντρωση της ομάδας ενόψει του απογευματινού αγώνα με τον ΟΦΗ (17:15) ήταν ο Χρήστος Πατσατζόγλου, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή. Ο 33χρονος μέσος προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα και προοριζόταν για μία θέση στο αρχικό σχήμα του ΠΑΣ, ωστόσο, με την κίνησή του αυτή δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Χριστόπουλο.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος παίκτης κατέθεσε προσφυγή για κάποια χρήματα που του οφείλονται. Στην θέση του ο προπονητής του συλλόγου πήρε το νεαρό, Μιχάλη Αυγενικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η γιαννιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε, μάλιστα, σχετική ανακοίνωση για το θέμα: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χρήστος Πατσατσόγλου, παρότι είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον ΟΦΗ , αδικαιολόγητα και χωρίς πριν να ενημερώσει κάποιον αρμόδιο, δεν παρουσιάστηκε ως όφειλε στην πρωινή προπόνηση της ομάδας. Ο Χρήστος Πατσατσόγλου συμμετείχε κανονικά, καθ όλη την εβδομάδα, σε όλες τις προπονήσεις και υπολογιζόταν στα πλάνα του προπονητή μας για τον σημερινό αγώνα.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για τις όποιες ενέργειες του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έθεσε τον εαυτόν του εκτός ομάδας, λίγες ώρες πριν την έναρξη του σημαντικού για την ομάδα μας αγώνα με τον ΟΦΗ. Στην θέση του Χρήστου Πατσατσόγλου εκλήθη εσπευσμένα και συμπεριελήφθη στην αποστολή ο Μιχάλης Αυγενικού»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports