Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 21 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 21 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Φεύγει απ’ το ζώδιό σας ο  ζωοδότης Ήλιος σήμερα, περνά στο επόμενο ζώδιο και για ένα μήνα θα τονίσει θέματα οικονομικά, με αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες, πληρωμές κλπ. Για τις επόμενες μέρες ωστόσο που θα σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέξετε τις πλάνες, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά.

Τοξότης

Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα ο λαμπρός Ήλιος, ο οποίος για ένα μήνα θα προσφέρει ζωτικότητα, χαρά, λάμψη, αυτοπεποίθηση και αυξημένη δημιουργικότητα. Είστε το επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλου τώρα. Προσοχή όμως σε αυταπάτες κι εξαπατήσεις για λίγες μέρες, με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να θολώνει τη κρίση.

Αιγόκερως

Με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου περνάτε σ’ έναν αστρολογικό μήνα στον οποίο θα κλείσετε θέματα και κύκλους, μέχρι το μήνα των γενέθλιων σας δηλαδή. Μπορεί η ζωτικότητα και οι αντοχές σας να είναι λίγο μειωμένες τώρα, γι’ αυτό και υπάρχει αυξημένη ανάγκη απόσυρσης και ξεκούρασης. Απ’ τα γενέθλια σας όμως θα αναγεννηθείτε.

Υδροχόος

Η είσοδος του Ηλίου στο Τοξότη θα τονίσει τον οίκο της φιλίας, κι έτσι για ένα μήνα η εστίαση  της προσοχής θα βρίσκεται στις παρέες σας αλλά και στη δικτύωση. Εποχή  δραστηριοποίησης σε ομάδες, οργανώσεις, κόμματα αλλά και στο ίντερνετ. Προσέξτε τις πλάνες και τις υποσχέσεις όσον αφορά σε μελλοντικά σχέδια για τις επόμενες μέρες.

Ιχθύες

Έμφαση στον επαγγελματικό σας τομέα θα δώσει για ένα μήνα το πέρασμα του Ηλίου απ’ τον Τοξότη, μια εποχή με επαφές με άτομα  εξουσίας, ενώ γίνεστε πιο γνωστοί  κοινωνικά τώρα. Απλά για τις επόμενες μέρες προσέξτε ιδιαίτερα τις εξαπατήσεις και τα μεγάλα λόγια, με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να θολώνει τα νερά.

Κριός

Η είσοδος του Ηλίου στο Τοξότη θα δυναμώσει τη ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή σας για ένα  μήνα, ενώ θα φέρει ανοίγματα στη  ζωή σας και ενασχόληση με σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα και φιλοσοφία ή πνευματικότητα. Δεν θα λείπουν κάποιες πλάνες τις επόμενες μέρες, λόγω του τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα.

Ταύρος

Η εστίαση της προσοχής περνά  σε θέματα οικονομικά, με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου να τονίζει για ένα μήνα ζητήματα σχετικά με δάνεια, κάρτες, εφορία, ασφάλειες, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ. Φροντίστε να μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις και προσέξτε τις αυταπάτες και τις εξαπατήσεις για τις επόμενες μέρες.

Δίδυμοι

Σε μια κοινωνική κι εξωστρεφή εποχή σας βάζει η είσοδος  του Ηλίου στο Τοξότη, η οποία για ένα μήνα θα φέρει στη ζωή σας νέες σχέσεις ή συνεργασίες και ευκαιρίες για αρκετό socializing. Για τις επόμενες μέρες ωστόσο προσέξτε ιδιαίτερα τα ψέματα και τις υποσχέσεις, καθώς το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα ωθεί σε πλάνες.

Καρκίνος

Έμφαση στα εργασιακά και σε θέματα υγείας θα δώσει για ένα μήνα η διέλευση του Ήλιου απ’ τον Τοξότη. Έτσι η εστίαση της προσοχής περνά στην εργασία και στη παραγωγικότητά σας, αλλά και στη φυσική σας απόδοση – καλή εποχή για δίαιτα, αποτοξίνωση και fitness. Προσέξτε κάποια ψέματα και αυταπάτες στους παραπάνω τομείς.

Λέων

Θετική για το ζώδιό σας η  είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη, η οποία για ένα μήνα τονώνει  την αυτοπεποίθηση, τη ζωτικότητα και  τη δημιουργικότητά σας. Προσφέρει  επίσης αρκετές ευκαιρίες για  φλερτ και διασκέδαση, κι έτσι μπαίνετε σε έναν πιο εξωστρεφή κι ερωτικό αστρολογικό μήνα. Προσέξτε όμως τις εξαπατήσεις για λίγες μέρες.

Παρθένος

Θέματα σπιτιού και οικογένειας  θα τονίσει η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, η οποία για έναν μήνα θα φέρει ενασχόληση με την οικογένεια και ζητήματα ακινήτων. Για τις επόμενες μέρες ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις αυταπάτες και τις εξαπατήσεις σε όλες σας τις σχέσεις, καθώς το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα παρασύρει σε πλάνες.

Ζυγός

Σε μια επικοινωνιακή περίοδο σας βάζει η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου. Έτσι για ένα μήνα θα κάνετε διάφορες επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, γνωριμίες, αλλά και πολλές μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Αρκετές ιδέες, νέα μαθήματα και σεμινάρια. Προσοχή σε μπερδέματα και αυταπάτες ή εξαπατήσεις και υποσχέσεις για τις επόμενες μέρες.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being