Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ηλίας Φυντάνης: "Ήμασταν κυρίαρχοι"

Ηλίας Φυντάνης: "Ήμασταν κυρίαρχοι"

Αιτιολόγησε και την απουσία τoυ Βασιλαντωνόπουλου

Ο Ηλίας Φυντάνης θεωρεί πως η ομάδα του είναι βελτιωμένη αφού δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ενώ αποκάλυψε και την ατυχία της τελευταίας στιγμής με τον πυρετό τoυ Βασιλαντωνόπουλου.

Αναλυτικά είπε: "Παίζαμε με είναι αντίπαλο που έχει τους ιδίους στόχους με εμάς. Εμείς θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα. Μπήκαμε δυνατά και κάναμε τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες, μάλιστα οι δυο ήταν γκολ όπως λέμε «πάρε βάλε», με τους Μαπούκου και Σπίνουλα. Στην φάση του Σπίνουλα ίσως σκέφτηκε κάπως ατομικά και δεν είδε τον συμπαίκτη του, καθώς ήταν μια φάση που θα μπορούσε να γίνει γκολ. αφού αν ανοίγαμε το σκορ από το 1ο λεπτό θα ανοιγόταν περισσότερο ο Πανσερραικός.

Στην επανάληψη ήμασταν επίσης κυρίαρχοι. Με το ίδιο σκεπτικό αλλάξαμε τον Βουνκ και με την με είσοδο του Βασιλαντωνόπουλου, ο οποίος ήταν να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, δήλωσε αδυναμία λόγω υψηλού πυρετού και είπε να παίξει όσο αντέξει. Γίναμε απειλητικοί με ατομικές ενέργειες των Ντίνα και Βασιλαντωνοπούλου. Για τις φάσεις που οι παίκτες μας υποδείχθηκαν σε θέση οφ σαιντ μου είπαν πως δεν ήμασταν οφ σάιντ! Από εκεί και πέρα δεν απειλήθηκε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Προσπαθήσαμε ακόμα και στις καθυστερήσεις να πετύχουμε γκολ και είχαμε μια ευκαιρία με τον Γκούρτσα. Είναι ενθαρρυντικό για την ομάδα μου που κατάφερε να κάνει δέκα τελικές προσπάθειες για γκολ, κάτι που πριν έρθω δεν υπήρχε, είναι πολύ θετικό αυτό, έτσι το βλέπω τουλάχιστον εγώ. Το ίδιο έγινε και με την Καλλιθέα όπου εκτός των τριών γκολ είχαμε κι άλλες φάσεις για γκολ. Η συνεχεία σίγουρα θα είναι καλύτερη. Αυτή την στιγμή έχουμε δυο καθαρόαιμους επιθετικούς και τελευταία στην προπόνηση δουλεύουμε πολύ με αυτούς, και έχει φανεί άλλωστε καθώς έχουμε και άνοδο. Προέχει το ματς της Επανομής όπου θα παίξουμε για τη νίκη. Καλή συνεχεία στον κ. Γρηγορίου και επιτυχίες".

Τους παίκτες της Παναχαϊκής εκπροσώπησε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος που είπε: "Από την αρχή ξέραμε ότι είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και θέλαμε τη νίκη για να ανέβουμε ψηλά στην βαθμολογία. Προετοιμαστήκαμε καλά, χάσαμε τρεις ευκαιρίες, δεν τα καταφέραμε και μείναμε στο 0-0, το οποίο μας φέρνει πικρία καθώς έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που έδειξαν και σήμερα ποιοι είναι".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports