Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκ στην Αιτωλοακαρνανία! Απίστευτο φονικό στις Παπαδάτες- Εκτέλεσε εν ψυχρώ ζευγάρι γιατί τον ενοχλούσε μια... καμινάδα- Συνελήφθη ο δράστης- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ στην Αιτωλοακαρνανία! Απίστευτο φονι...

Συνελήφθη πριν απο λίγο ο δράστης

Πριν από λίγη ώρα αστυνομικοί της Αστυνομική διεύθυνσης Αιτωλίας συνέλαβαν τον δράστη του μακελειού στις Παπαδάτες της Μακρυνείας  του δήμου Αγρινίου

Συμφώνα με πληροφορίες του agriniopress o δράστης κινούνταν   στον κεντρικό δρόμο της Μακρυνείας  και δεν αποκλείεται να πήγαινε στο διπλανό χωριό  της Γαβαλούς , όπου υπάρχει αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί.

Αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή τον αντελήφθησαν και αφού τον καταδίωξαν τον συνέλαβαν  και ήδη κρατείται στο ΑΤ Γαβαλούς.

15.00 Σοκ στις Παπαδάτες Μακρυνείας από το διπλό φονικό που σημειώθηκε νωρίς το  μεσημέρι όταν 65χρονος κάτοικος του χωριού εκτέλεσε ζευγάρι γειτόνων του για ασήμαντη αφορμή.

Πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση του thebest.gr αναφέρουν ότι δράστης και θύματα είναι μακρινοί συγγενείς (ξαδέλφια), ο δε 65χρονος είχε προειδοποιήσει ότι σε περίπτωση που η καμινάδα θα τον ενοχλούσε θα έφτανε στα άκρα.

Το ζευγάρι  ήταν ηλικίας 45-50 ετών και πρώτη έπεσε από τις σφαίρες η γυναίκα που ξεψύχησε αμέσως. Ο άνδρας χαροπάλεψε αλλά κατέληξε  λιγο πριν φθάσει ασθενοφόρο 45 λεπτά μετά το συμβάν.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναζητούν το δράστη που εξαφανίστηκε με δίκυκλο ενώ τρομερή αναστάτωση επικρατεί στο χωριό.

Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι από το διπλό φονικό, η δε Αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή καθώς εκτιμάται ότι ο δράστης, ο οποίος ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ, δεν έχει απομακρυνθεί ακόμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις