Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ευ. Βενιζέλος: Όσοι επενδύουν στο χάος, θα διαψευστούν

Ευ. Βενιζέλος: Όσοι επενδύουν στο χάος, ...

Σε εξέλιξη η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή

Η εκλογική έφοδος του ΣΥΡΙΖΑ και των δυνάμεων της οπισθοφυλακής και του δήθεν αριστερού συντηρητισμού απέτυχαν τον Ιούνιο, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στη συζήτηση του προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής, σημειώνοντας ότι όσοι επενδύουν στην ανασφάλεια, το χάος και την ανεξέλεγκτη κοινωνική έκρηξη, θα διαψευστούν. «Δεν είστε καν της μόδας πλέον», πρόσθεσε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την συμπαράστασή του προς την κυβέρνηση καταβάλλοντας, όπως είπε, δυσανάλογα μεγάλο κόστος ως παράταξη. «Είμαι απόλυτα απελευθερωμένος από κάθε σκοπιμότητα. Από τον Ιούνιο του 2011 η επιλογή η δική μου και της παράταξης είναι εθνική», πρόσθεσε.

Στο σημείο αυτό, ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε πως όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι εσωκομματική υπόθεση αλλάι η συμπύκνωση των προβλημάτων της ίδιας της ελληνικής κοινωνίας.

Συνεχίζοντας, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια καθυστέρησης και τόνισε πως ο τυχόν αργός θάνατος της Ελλάδας θα είναι η οριστική υπονόμευση της Ευρωζώνης συνολικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις