Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Άγγελος Κορωνιός: " Ο Απόλλωνας έχει σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι του"

Άγγελος Κορωνιός: " Ο Απόλλωνας έχε...

Ο σχολιασμός του έμπειρου κόουτς για τον αγώνα με τον Κολοσσό

Ο Άγγελος Κορωνιός σχολιάζει και αυτή την εβδομάδα τον αγώνα του Απόλλωνα στη Ρόδο με τον Κολοσσό για την 5η αγωνιστική της Α1 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών.

Ο έμπειρος κόουτς σχολίασε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Παρακολουθώντας παιχνίδι με παιχνίδι τον Κολοσσό, η άποψη που είχαμε απ' την αρχή, ότι πρόκειται για μία σοβαρή και καλοδουλεμένη ομάδα, ενισχύεται.

Ο Πανιώνιος τον κέρδισε στη Νέα Σμύρνη λόγω δύναμης και ενέργειας, όμως θεωρώ ότι από πλευράς τακτικής και εφαρμογής του πλάνου, ο Μηνάς Γκέκος ήταν παραπάνω από ικανοποιημένος απ' τους παίκτες του.

Οι πιθανότητες στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι ξεκάθαρα υπέρ της ομάδας της Ρόδου. Βεβαίως, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι το βάρος στις πλάτες των παικτών του Νίκου Βετούλα έχει ελαφρύνει ύστερα από την παρθενική νίκη επί της Καβάλας.

Πέρα απ' αυτό όμως, η μαχητικότητα των Πατρινών δεν αρκεί για να καλύψει πλήρως το γεγονός ότι παρουσιάζουν ακόμα μεγάλα σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι τους. Με τον Νίκο Αργυρόπουλο να βρίσκει ρυθμό, η εικόνα της ομάδας θα βελτιώνεται¨.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports