Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στους δρόμους το ΠΑΜΕ ενάντια στο νέο μνημόνιο - Απογευματινό συλλαλητήριο από το Εργατικό Κέντρο - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στους δρόμους το ΠΑΜΕ ενάντια στο...

Νέος γύρος διαδηλώσεων

Ξεκίνησε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Γεωργίου και θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπως έγινε και χθες.

Το απόγευμα θα ακολουθήσει η συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και στη συνέχεια πορεία.

Και σήμερα απεργούν μια σειρά κλάδων, στο πλαίσιο της πανελλαδικής 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης για τα νέα μέτρα.

Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, οι έμποροι και βιοτέχνες, οι πανεπιστημιακοί (μέλη ΔΕΠ, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό), οι οδοντίατροι, οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον προαστιακό της Πάτρας, οι τραπεζοϋπάλληλοι.

Δεν θα κυκλοφορήσουν τα ταξί και δεν θα αναχωρήσουν τα πλοία για Ιταλία, ενώ θα είναι κλειστά και τα φαρμακεία.

Οι δικηγόροι απέχουν από τα καθήκοντά τους όλη την εβδομάδα, ενώ την παράταση των κινητοποιήσεών τους μέχρι τις 18 Νοεμβρίου ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος. Οι εισαγγελείς ανεβαίνουν στις έδρες έως τις 10:00 το πρωί.

Ο κύκλος των κινητοποιήσεων θα συνεχιστεί με την πανευρωπαϊκή απεργία της 14ης Νοεμβρίου, ενώ τα συνδικάτα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν και σε άλλες μορφές κινητοποιήσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις