Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: "Σήκωσαν" ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο

Ζάκυνθος: "Σήκωσαν" ολόκληρο τ...

Έπεστρεψαν οι διαρρήκτες

Δυο μήνες μετά το καλοκαιρινό μπαράζ διαρρήξεων σε χρηματοκιβώτια εταιρειών και γραφείων στην Ζάκυνθο, η σπείρα των… ειδικευμένων δραστών φαίνεται πως επέστρεψε στην ενεργό δράση! Στόχος της, αυτή τη φορά, ήταν ένας επαγγελματικός χώρος τον οποίο διέρρηξαν αλλά «σήκωσαν» ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο τρόπος με τον οποίο εισέβαλαν οι  κακοποιοί, μοιάζει πολύ με  τη μεθοδολογία που είχαν ακολουθήσει  οι δράστες τριών παρόμοιων  κλοπών που είχαν γίνει στα  τέλη Αυγούστου. Τότε, είχαν αρπάξει ένα μικρού μεγέθους χρηματοκιβώτιο με 25.000 ευρώ από ένα τουριστικό γραφείο στην περιοχή του Αεροδρομίου, άλλο ένα από τα γραφεία της Κοινοπραξίας των πλοίων που δεν περιείχε παρά μερικά κέρματα, ενώ η απόπειρά τους να παραβιάσουν ένα τρίτο χρηματοκιβώτιο στα γραφεία μιας ναυτιλιακής εταιρείας είχε αποτύχει.

Πλούσια λεία με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και τιμαλφή ιδιαίτερα μεγάλης αξίας αποκόμισαν και οι άγνωστοι δράστες που διέρρηξαν ένα σπίτι στην πόλη της Κέρκυρας και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο βρίσκονταν. Οι κακοποιοί, που πρέπει να είχαν μαζί τους κάποιο όχημα για να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο, εξαφανίστηκαν χωρίς κανείς να τους πάρει είδηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις