Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 2 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 2 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Επικοινωνιακή μέρα, με τη Σελήνη απ’  τους Διδύμους να φέρνει πολλές επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις, ωστόσο η δύσκολη όψη που θα σχηματίσει με τον πολεμικό Άρη, μπορεί να κάνει το κλίμα αρκετά ανταγωνιστικό. Προσέξτε τις εντάσεις στην επικοινωνία και μην βιάζεστε στις μετακινήσεις – χρειάζεται υπομονή.

Ταύρος

Οικονομικά θέματα τονίζει η  Σελήνη σήμερα, μια μέρα με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές κλπ. Προσέξτε ωστόσο τα βιαστικά έξοδα και τις ταλαιπωρίες σε διάφορες συναλλαγές, ειδικά μέχρι το μεσημέρι που θα λειτουργεί έντονα η αντίθεση Σελήνης-Άρη, μια όψη που δημιουργεί πολεμικό κλίμα. Πιο ήρεμο κι ανάλαφρο θα είναι το βράδυ.

Δίδυμοι

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας  η Σελήνη σήμερα, κάνει μεν το κλίμα επικοινωνιακό, ωστόσο η αντίθεση που σχηματίζει με τον εύφλεκτο Άρη  προκαλεί εκνευρισμό, ειδικά τις πρωινές  ώρες και μέχρι το μεσημέρι. Προσέξτε τους ανταγωνισμούς σε σχέσεις, συνεργασίες και γενικά στις καθημερινές επαφές. Επίσης προσοχή σε μικροατυχήματα.

Καρκίνος

Σήμερα προσέξτε τις εντάσεις στη  δουλειά και τον εκνευρισμό γενικά στη καθημερινότητα, ειδικά μέχρι  το μεσημέρι, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα εύφλεκτο. Άλλωστε απ’ τις αρχές Οκτωβρίου ο Άρης φέρνει αρκετή δράση αλλά και ένταση στον εργασιακό χώρο, κάτι που γίνεται πιο έντονο τώρα. Προσέξτε και τη διατροφή σας.

Λέων

Το ζώδιό σας είναι βιαστικό κι ανυπόμονο, ενώ σήμερα θα πρέπει να προσέξετε αυτήν σας την τάση, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Άρη ειδικά το πρωί αναμένεται να προκαλέσει εκνευρισμό. Πιθανές και εντάσεις με φίλους ή στα αισθηματικά. Επίσης μην είστε ανυπόμονοι με την εξέλιξη των σχεδίων σας – μόνο τον εαυτό σας θα ταλαιπωρήσετε.

Παρθένος

Το άγχος  και η ανησυχία του ζωδίου σας  γίνεται πιο έντονη σήμερα, λόγω της αντίθεσης Σελήνης-Άρη που ανεβάζει τους ρυθμούς και τις εντάσεις, ιδιαίτερα μέχρι το μεσημέρι. Προσέξτε τις συγκρούσεις στη δουλειά και στο σπίτι. Μέρα δράσης ωστόσο. Μην βιάζεστε και προσέξτε τα μικροατυχήματα, τα κοψίματα, καψίματα κλπ.

Ζυγός

Σήμερα χρειάζεται προσοχή στον εκνευρισμό στην επικοινωνία και  τις μετακινήσεις, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Άρη προκαλεί εριστικότητα. Είναι μια επικοινωνιακή μέρα ωστόσο, απλά μέχρι το μεσημέρι κυρίως θα πρέπει ακόμα να προσέχετε τις συγκρούσεις με συγγενείς αλλά και με καθηγητές. Ταλαιπωρίες σε σχέση με νομικά θέματα.

Σκορπιός

Μια ταλαιπωρία σε οικονομικά θέματα είναι λογικό να υπάρχει σήμερα με την αντίθεση Σελήνης-Άρη, ειδικά τις πρωινές ώρες και μέχρι το μεσημέρι. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί σε πληρωμές, αγοραπωλησίες και σε διάφορες άλλες συναλλαγές. Επίσης προσέξτε να μην εισχωρείτε πολύ στη ζωή των άλλων γιατί αυτό θα φέρει εντάσεις.

Τοξότης

Άμεσα σας επηρεάζει η αντίθεση Σελήνης-Άρη σήμερα, μια όψη που προκαλεί τάση ανταγωνισμού και φέρνει εύκολο εκνευρισμό, ειδικά μέχρι το μεσημέρι. Προσέξτε λοιπόν τη διχόνοια σε σχέσεις και συνεργασίες και μην ζητάτε από άλλους να κάνουν πράγματα που εσείς μπορείτε να κάνετε. Προσοχή επίσης σε φλεγμονές, κρυώματα, καψίματα κλπ.

Αιγόκερως

Εργασιακά θέματα τονίζει σήμερα η  Σελήνη και ό,τι αφορά καθημερινές  δουλειές και ρουτίνες, ενώ η δύσκολη  όψη Σελήνης-Άρη μπορεί να φέρει μικροεντάσεις στο χώρο εργασίας. Ακόμα και κάποια παρασκήνια ή κρυφοί ανταγωνισμοί είναι πιθανοί, ωστόσο μην αποκτάτε αμυντική ή αρνητική στάση. Η διατροφή σας θέλει προσοχή.

Υδροχόος

Μην περιμένετε σήμερα τα σχέδιά σας  να εξελιχτούν εύκολα, ειδικά τις πρωινές  ώρες με την δύσκολη γωνία Σελήνης-Άρη  να φέρνει ταλαιπωρίες. Επίσης προσέξτε τις εντάσεις σε φιλικές κι αισθηματικές σχέσεις. Είναι μια μέρα που ο εγωισμός εκδηλώνεται έντονα και φέρνει συγκρούσεις. Εντάσεις και με τα παιδιά.

Ιχθύες

Μερικοί άνθρωποι στο περιβάλλον σας  μπορεί να είναι πιεστικοί σήμερα, όμως κι εσείς ίσως εκνευρίζεστε εύκολα τώρα, λόγω της αντίθεσης Σελήνης-Άρη που κάνει το κλίμα εύφλεκτο, κυρίως έως το μεσημέρι. Ειδικά σε επαγγελματικά και οικογένεια μπορεί να προκληθούν εντάσεις, Μην βιάζεστε και προσέξτε τα ατυχήματα και τα κρυώματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being