Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η λαική τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση αυτό το Σάββατο 27/10 στο κέντρο Κνωσσός της Πάτρας

Η λαική τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση αυ...

Η γνωστή καλλιτέχνιδα είχε κάνει πολλές μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του '90

Μία από τις πιο δημοφιλείς λαικές τραγουδίστριες της δεκαετίας του ’90, η Λίτσα Γιαγκούση που κατάγεται από την Αμφιάλη του Πειραιά, αναμένεται αυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 να βρεθεί στην Πάτρα για μία live μουσική εμφάνιση στο κέντρο Κνωσσός στην Παραλία μαζί και με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο τραγουδιστής λαικοδημοτικών ασμάτων, Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος.

Η 40χρονη Λίτσα Γιαγκούση είχε αφήσει εποχή με γνωστά κομμάτια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες στα ραδιόφωνα, τα κλαμπ και τα κέντρα διασκέδασης όπως το «Όταν βλέπω αεροπλάνο», το «Λιμανάκι», το «Δε λειτουργώ» αλλά και το «Όταν μία γυναίκα» που ήταν και ο τίτλος ολόκληρου δίσκου με την υπογραφή στους στίχους και τη μουσική του στενού της συνεργάτη, Γιάννη Καραλή, το ‘Άστο μην ορκίζεσαι», «Τα χιλιόμετρα», το «Χαλάλι σου», το "Κέρνα φαρμάκι", κ.α.

Η Λίτσα Γιαγκούση που παλιότερα είχε δεσμό και είχε παντρευτεί τον τραγουδιστή Χρήστο Δάντη, από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε την αγάπη της για το τραγούδι και αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.

Από τις σημαντικότερες συνεργασίες της σε νυχτερινά κέντρα ήταν δίπλα σε γνωστούς και αγαπητούς καλλιτέχνες όπως τον  Γιάννη Πάριο, την Μαρινέλλα, τον Ντέμη Ρούσσο,την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Λευτέρη Πανταζή, την Άννα Βίσση, τον Άγγελο Διονυσίου, τον Νότη Σφακιανάκη, τον Χρήστο Κυριαζή, τον Γιώργο Αλκαίο, τον Πασχάλη Τερζή, κ.α.

Με τον Χρήστο Δάντη ξανασυνεργάστηκε το 2010 όταν και μετά από μία απουσία της από τα δισκογραφικά και μουσικά πράγματα, επανέκαμψε με νέα τραγούδια και cd, με τίτλο «Το δις εξαμαρτείν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight