Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 25 Οκτωβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 25 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Στο ζώδιό σας συναντιέται ο  Ήλιος με τον αυστηρό Κρόνο, μια  επιρροή που τις τελευταίες μέρες  σάς βάζει στα βαθιά νερά της  ζωής, των ευθυνών, των πιέσεων  αλλά και των συναισθημάτων. Ωριμάζετε  τώρα και πρέπει με υπευθυνότητα να αναλάβετε όσα ζητούνται από εσάς. Μην είστε απαισιόδοξοι, αρνητικοί και ζοφεροί αλλά ρεαλιστές.

Τοξότης

Η αυστηρή σύνοδος Ήλιου-Κρόνου απαιτεί με πιεστικό τρόπο το κλείσιμο διαφόρων ζητημάτων, τη πληρωμή χρεών, τη διευθέτηση νομικών θεμάτων κλπ. Για αρκετούς μήνες ακόμα άλλωστε, ο Κρόνος απ’ τον τελευταίο σας οίκο σάς βάζει σε μια περίοδο αποπληρωμής καρμικών χρεών και διόρθωσης λαθών του παρελθόντος.

Αιγόκερως

Καθυστέρηση ή εμπόδια στα σχέδιά σας προκαλεί η δύσκολη σύνοδος Ήλιου-Κρόνου τις τελευταίες μέρες, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της. Η όψη αυτή επίσης φέρνει αυστηρές κριτικές στις φιλίες. Το μέλλον τώρα πρέπει να αντιμετωπιστεί πιο σοβαρά και ρεαλιστικά, όχι όμως απαισιόδοξα – η απαισιοδοξία δεν είναι υπεύθυνη αντιμετώπιση.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα απαιτητική η σύνοδος  Ήλιου-Κρόνου για το ζώδιό σας, η  οποία τις τελευταίες μέρες μπορεί να φέρνει σκληρές συμπεριφορές από  άτομα εξουσίας και επαγγελματική  πίεση. Η αυτοπεποίθησή σας περνά  από μια κρίση τώρα, ώστε να δουλέψετε  αυτό που είστε και να γίνετε κάτι καλύτερο και πιο αξιόλογο.

Ιχθύες

Είναι πιθανό τις τελευταίες μέρες  να δυσκολεύεστε να κάνετε ορισμένα ανοίγματα  που θα θέλατε, κάτι που προκαλεί απαισιοδοξία, ίσως και αίσθημα ματαιότητας. Κι αυτό λόγω της δύσκολης συνόδου  Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία επίσης φέρνει πίεση σε σπουδές και νομικά θέματα. Κριτική σε συγγενικές σχέσεις.

Κριός

Η αυστηρή σύνοδος Ήλιου-Κρόνου κάνει φανερό το γεγονός ότι η  οικονομική σας διαχείριση πρέπει από  δω και πέρα να είναι ιδιαίτερα  συνετή, ενώ προσεκτικούς χειρισμούς θέλουν θέματα δανείων, επενδύσεων, ασφαλειών, εφορίας, κληρονομικών, διατροφής συζύγου κλπ, όπου είναι λογικό τις τελευταίες μέρες να βιώνετε έντονη πίεση.

Ταύρος

Σήμερα κορυφώνεται η σκληρή σύνοδος Ήλιου-Κρόνου, η οποία  τις τελευταίες μέρες φέρνει αυστηρές κριτικές, από και προς εσάς, ακόμα και αρνητικότητα από ορισμένα άτομα, από συνεργάτες ή απ’ το σύντροφο. Ίσως νιώθετε αίσθημα απόρριψης, ωστόσο πρέπει να δυναμώσετε την αυτοπεποίθησή σας, βάσει όμως των πραγματικών δυνατοτήτων σας.

Δίδυμοι

Πιεστικό κλίμα στη δουλειά και τη καθημερινότητα δημιουργεί η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, με πολλές υποχρεώσεις και φόρτο εργασίας που όμως μάλλον δεν αποδίδει και ιδιαίτερους καρπούς. Επίσης κάνει φανερό ότι η υγεία σας πλέον δεν επιδέχεται απερίσκεπτης αντιμετώπισης – αποβάλλετε βλαβερές συνήθειες.

Καρκίνος

Μειώνει τη χαρά και περιορίζει τον  ελεύθερο χρόνο και τη δημιουργικότητα  η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου, μια δύσκολη  επιρροή,  η οποία μπορεί ακόμα να φέρνει και αρκετές ευθύνες σε σχέση με τα παιδιά. Επίσης είναι πιθανό να προκαλεί και αίσθημα απόρριψης ή στέρησης στα αισθηματικά, αλλά πρέπει να ωριμάσετε σ’ αυτό το τομέα.

Λέων

Μην απορείτε αν τις τελευταίες μέρες  δυσκολεύεστε να χαρείτε και να ευχαριστηθείτε τη ζωή, καθώς η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα σοβαρεύει τη διάθεση. Φέρνει επίσης αρκετές ευθύνες, κυρίως σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Κρατήστε την ενέργειά σας, συγκρατήστε τους συναισθηματισμούς.

Παρθένος

Δυσκολεύει την επικοινωνία  η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται  σήμερα, μια επιρροή που προκαλεί επίσης καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις, οι οποίες μετακινήσεις από δω και πέρα θα είναι «σκληρή δουλειά» για το ζώδιό σας. Αυστηρές κριτικές, ίσως και πικρά λόγια, κυρίως –αλλά όχι μόνο- με συγγενείς.

Ζυγός

Οικονομική πίεση προκαλεί η δύσκολη σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, και πρέπει πλέον να επιδείξετε ιδιαίτερη πειθαρχία στην διαχείριση των πόρων σας. Πιθανή μείωση εσόδων και αύξηση εξόδων, αλλά απ’ τη Κυριακή που θα εισέλθει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, τα έσοδα θα πάνε κάπως καλύτερα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being